logo

ATAŞEHİR’DE İLK MEZUNİYET HEYECANI KFK’DA

ATAŞEHİR’DE İLK MEZUNİYET HEYECANI KFK’DA

mezuniyet_kfk (1)Ataşehir’de 2015 – 2016 eğitim sezonu sonunda öğrencilerin ilk mezuniyet kutlaması Kadriye Faik Koparan İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri ve velilerince düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadriye Faik Koparan İlkokulu, mezun olan 4. Sınıf öğrencileri için okulun bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet kıyafetleriyle tören geçidine katılan öğrenciler oldukça heyecanlıydılar.

Kadriye Faik Koparan İlkokulu Bahçesi’nde yapılan mezuniyet örenine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, okulun bağışçısı ve eğiti yardım gönüllüsü Faik Koparan, Belediye Meclis üyeleri Saim Başkan ve Mükail Bektaş, okul müdürleri, idareciler, mezun olan öğrencilerin velileri ve davetliler ile ünlü sanatçı Davut Güllüoğlu ailesiyle katıldı.

Mezun olan öğrenciler öğretmenleri ile birlikte protokolü ve velileri selamlayarak geçip kendilerine ayrılan yerde töreni izlediler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra protokol konuşmalarına geçildi.

Emeklerinden dolayı öğretmen ve velilere teşekkür eden okulun kurucusu Faik Koparan;“Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, kendinize doğru hedefler belirlemek zorundasınız. Aldığınız eğitim, azim ve kararlılığınız hedefe ulaşmada rehberiniz olacaktır. Önünüze engeller çıkacak, tökezleyecek, bocalayacak ve zorlanacaksınız, fakat asla yılmayacaksınız” dedi.

Çocuklara hitaben konuşan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu da; “Sevgili çocuklar biraz sonra kep atma törenini gerçekleştireceksiniz. Gözlerinizdeki bu ışıltı, sevgi hepimizi gururlandırıyor. Sizler geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, mühendisleri, avukatları, polisleri,  askerleri ve bu ülkeye faydalı insanlar olacaksınız. Geleceğiniz açık olsun” diye konuştu.

Konuşmaların sonunda Faik Koparan ve Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’na çiçek takdim edildi.

Bayrak teslim töreninden sonra kep atan mezun olan öğrenciler ile ailelerinin eğlenceleri geç saatlere kadar devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ