logo

Ataşehir’de İstanbul Amatör U-11 Futbol Ligi Başladı

Ataşehir’de İstanbul Amatör U-11 Futbol Ligi Başladı

11 yaş grubunun katıldığı şenlik ligi olarak da adlandırılan 2018-2019 U 11 Futbol Ligi Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse’nin başlama vuruşuyla başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

U-11 Futbol Ligi Ataşehir ekiplerinin mücadele ettiği grupların başlama vuruşunu yapan Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, “Zamanını buralara harcayan velilerimize ve amatör spor kulüplerine sahip çıkanlara teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Doğuş Spor tesislerinde başlama vuruşunu yapılan U-11 Futbol Ligi  başlama törenine Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse ile birlikte; Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Arif Kuşçu, Şeref Uzun, Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Başkanı Çetin Kaygusuz, İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü teknik sorumlusu Ali Akın, Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali Can Sakman, sporcu yakınları, sporcular ve sporseverler katıldı.

Recep Kenan paylaştı: 13 Nisan 2019 Cumartesi

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE SAHİP ÇIKANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

2018-2019 U 11 Futbol Ligi açılış maçında başlama vuruşu ile mücadeleye start veren Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, seçimlerin bitmesi ile tekrar yeşil sahalara geri döndüklerini kaydederek; “Kendi işimizden, cebimizden feragat edip rahat bir şekilde icra ettiğimiz bu işi seviyoruz. U-11, 12, 13, 14 liglerinde top koşturan, zamanını buralara harcayan velilerimize ve amatör spor kulüplerine sahip çıkanlara teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki o neşeyi gördüğümüz zaman çok mutlu oluyoruz. Bu sene Ataşehir Belediyesi olarak meclis üyesi arkadaşlarımız ve spor kulüplerimizle birlikte daha entegre çalışarak hizmet verme arzusundayız.” Dedi.

ATAŞEHİR’İN SPOR KENTİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, yaptığı açıklamada; “Yıllardır mücadele verdiğimiz fakat sizlerin de bildiğiniz Büyükşehir belediyesinde bazı durumları aşamıyorduk. Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını aldıktan sonra aşılamayan sorunları aşarak kulüplerimizin hizmetine bazı tesislerimizi sunacağımıza inanıyorum. Bundan sonra Ataşehir’in kesinlikle bir spor kenti olacağını düşünüyoruz. Ama bu bir anda olmayabilir. Sizlerde takip edeceksiniz ve göreceksiniz; Ataşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin uyumlu çalışması, Amatör Spor Kulüpler Birliği ile uyum içinde çalışması sonucu daha verimli sonuçlar alacağız. Kötü alışkanlıklardan çocuklarımızı kurtararak spora yönelteceğiz. Bu konuda bizi takip etmenizi diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

U-11 LİGİ AÇILIŞ MAÇINDA EV SAHİBİ DOĞUŞ SPOR

U-11 liginin hayırlı olmasını dileyen ev sahibi Doğuş Spor Kulübü Başkanı Çetin Kaygusuz; “U-11 liginin hayırlı olmasını, kazasız bir şekilde sona ermesini diliyorum. Aslında burada bir yarışma yapmıyoruz, çocukları futbola alıştırmaya çalışıyoruz. Doğuş Spor Kulübü olarak ev sahibi sıfatıyla iyi bir hizmet vermeye gayret edeceğiz.” Dedi.

AMATÖR SPORA KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR

CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Arif Kuşçu, Şeref Uzun, İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ali Akın ve Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Alican Sakman’ da yaptıkları kısa konuşmalarında u-11 Futbol Ligindde mücadele edecek kulüp ve oyunculara başarı dileyip, sezonun iyi bir mücadele ve centilmence tamamlanmasını dileyerek; amatör spora katkı sunanlara teşekkür ettiler.

AMATÖR FUTBOL U-11 LİGİ HAKKINDA…

Ataşehir’deki amatör spor kulüplerinin alt yapılarındaki U-11 yaş grubu sporcuların mücadele ettiği 2018 – 2019 U-11 Futbol Ligi 40 grupta oynanacak.

Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Doğuş Spor tesislerindeki ilk vuruşla başlayan U-11 Futbol Ligi 38, 39 ve 40. gruplarda çift devreli lig usulü oynanacak.

U-11 Ligi maçlar 25 dakikalık 2 devre halinde, toplam 50 dakika oynanıyor. Devre arasının 10 dakika olduğu U-11 Ligi maçlar 4 No’lu futbol topu ile oynanıyor.

10 Haziran’da sona ermesi beklenen ligi önde bitiren ekiplere kupaları törenle verilecek

U-11 LİGİ 27. GRUP     U-11 LİGİ 28. GRUP
1 ATAŞEHİR ARENA S. 1 ATAŞEHİR DOĞUŞ
2 ATAŞEHİR ÇAMOLUK 2 ATAŞEHİRGÜCÜ
3 ATAŞEHİR YONCA 3 İST. ATAŞEHİRSPOR
4 BATI ATAŞEHİR S. 4 ÜNALANSPOR
5 İÇERENKÖY İDMAN Y. 5 ÖRNEK GENÇLİK
6 LİBADE 6 YENİSAHRA
7 İSTANBUL DSİ 7 ÖZESATPAŞA
8 GÖZTEPE HİLAL 8 ERENKÖY ACAR
9 KOŞUYOLU 9 YELDEĞİRMENİ
10 MEHMET RAUF L. 10 İSTANBUL DEFNE

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ