logo

ATAŞEHİR’DE KAMYON VE TIR ÇARPIŞTI ‘2 YARALI’

ATAŞEHİR’DE KAMYON VE TIR ÇARPIŞTI ‘2 YARALI’

atasehir_tir_kamyon_kazaAtaşehir’de kamyon ve TIR çarpıştı, 2 yaralı. Ataşehir’de yoldaki çukurdan kaçmak için direksiyonu kıran kamyon sürücüsü, karşı yönden gelen TIR’la kafa kafaya çarpıştı. 

 Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de kamyon ve TIR kafa kafaya çarpıştığı kazada araç içinde sıkışan kamyon sürücüsünü itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Ataşehir Ferhatpaşa Gazipaşa Caddesi 67 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 ZBD 16 plakalı kamyonun sürücüsü Berk Takuş, yoldaki çukurdan kaçmak için direksiyonu kırınca karşı yönden gelen Engin Morgül yönetimindeki 34 JN 0226 plakalı TIR’la kafa kafaya çarpıştı. TIR sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, kamyon sürücüsü Berk Takuş araç içinde sıkıştı.

Kazada 2 Sürücü Yaralandı

Kamyonda bulunan Yılmaz Kaytan da yaralandı. Kaytan olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araç içinde sıkışan Berk Takuş’un kurtarılması için itfaiye ekipleri seferber oldu. Uzun uğraşlar sonucu araçtan çıkartılan kamyon sürücüsü ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, TIR sürücüsü Engin Morgül’ü ifadesi alınmak üzere karakola götürdü. Kazayı gören bir vatandaş, “Kamyon TIR’ın önüne girmiş. İkisi de şeritlerinde gidiyordu. Ne oldu anlamadım” dedi.

Polis, Ataşehir’de kamyon ve TIR’ın kafa kafaya çarpışarak 2 yaralı ile sonuçlanan kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ