logo

Ataşehir’de Kış Koşullarıyla ve Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Ataşehir’de Kış Koşullarıyla ve Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’de kar küreme ve tuzlama çalışmalarının İBB ekipleriyle koordineli olarak yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de kış koşulları ve karla mücadele çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, meteoroloji verilerin kar yağışının süreceğini gösterdiğini, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmamasını istedi.

“Meteoroloji verileri kar yağışının süreceğini gösteriyor, lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe de çıkmayalım.” Uyarısı yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, karla mücadele çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, “17 mahallemizde aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Kar küreme araçlarıyla yolları açıyor ve buzlanma riskine karşı tuzlama yapıyoruz. Canla başla çalışan tüm emekçilerimize kolaylıklar dileriz.” Dedi.

İBB ile koordineli çalıştıklarının altını çizen Başkan İlgezdi, İBB ekiplerine ve Başkan Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ettiği açıklamasında, “Karla mücadele ekiplerimiz, İBB ile koordineli bir şekilde ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun kar yağışı altında büyük emek gösteren sevgili çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Tüm İstanbul’da olduğu gibi ilçemizde de özveriyle çalışan İBB ekiplerine ve Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’na halkımıza kesintisiz hizmet sundukları için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ