logo

Ataşehir’de Muhtarlıklara Hijyen Seti Dağıtıldı

Ataşehir’de Muhtarlıklara Hijyen Seti Dağıtıldı

Ataşehir Belediyesi koronavirüs salgınına karşı koruyucu önlemler kapsamında ilçedeki muhtarlıklara maske, eldiven, siperlik ve dezenfektandan oluşan hijyen seti dağıttı.

Ataşehir Belediyesi koronavirüs salgınına karşı koruyucu önlemler kapsamında ilçedeki muhtarlıklara hijyen seti dağıttı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün hazırladığı setler; maske, eldiven, siperlik ve bir büyük üç küçük boy dezenfektandan oluşuyor.

Dağıtılan setlerle, Belediye ekipleri tarafından kısa periyotlarla ilaçlanılan muhtarlıkların hijyen şartlarının korunmasına yardımcı olunacak.

Muhtarlar, muhtarlıkların hijyen malzemesi ihtiyaçlarının karşılanmasına yardım ettiği için Ataşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Koronavirüs tehlikesine karşın zorunlu hale getirilmesine rağmen muhtarlıklara gelen bazı vatandaşların maske takmadıklarını dile getiren muhtarlar, vatandaşlara sosyal mesafe, maske kullanma ve hijyen şartlarına uyma konularında uyarılarda bulunuyor.

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ

Muhtarlarımıza içerisinde maske, el dezenfektanı, eldiven ve siperlik bulunan hijyen setlerimizden verdik.Yeni normal hayatımızda, muhtarlarımız vatandaşlarımızı maske, kolonya ve sosyal mesafe ile karşılasa da değişmeyen tek şey halka olan hizmet sevgileri…

Ataşehir Belediyesi paylaştı: 23 Haziran 2020 Salı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ