logo

Ataşehir’de Mustafa Öncel İlkokulunda 23 Nisan Kutlama Töreni Düzenlendi

Ataşehir’de Mustafa Öncel İlkokulunda 23 Nisan Kutlama Töreni Düzenlendi

Ataşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlama töreni, Kaymakam Bekir Dınkırcı, Başkan Onursal Adıgüzel’in katılımıyla düzenlendi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı resmi töreni Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım ve İlçe Protokolünün katılımıyla Mustafa Öncel İlkokulunda gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programına katılan Ataşehir Kaymakam Bekir Dınkırcı, “Büyük onur ve sevinç günü 23Nisan Bayramımızı ilçemiz Mustafa Öncel ilkokulunda ilçe protokolümüz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla coşkuyla kutladık. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” Dedi.

Ataşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı resmi töreni Cumhuriyet meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Kaymakamlık ve Belediyenin aralarında olduğu çeşitli makamları ziyaret eden öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel, temsili olarak makam koltuklarına oturarak mesajlarını ilettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı resmi törenine Ataşehir Kaymakam Bekir Dınkırcı, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in katılımı ile Mustafa Öncel İlkokulunda devam edildi.

Mustafa Öncel İlkokulunda devam edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı resmi törenine Ataşehir İlçe Protokolü yanı sıra okul müdürleri öğretmenler öğrenciler ve veliler de katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ