logo

Ataşehir’de Ramazan bir başka geçiyor

Ataşehir’de Ramazan bir başka geçiyor

Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri ; mahalleli ve esnafa iftariyelik dağıtımı, mahallelerde toplu iftarlar , açık hava sineması ve sokak tiyatrosu gerçekleşiyor .

Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İftar öncesi, mahalleli ve esnafa iftariyelik dağıtılıyor.Toplu iftarlar mahallelerde devam ederken, iftar sonrası açık hava sineması ve sokak tiyatrosu keyfi de devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İftar öncesi mahalleleri gezen Ataşehir Belediyesi ekipleri, mahalleli ve esnafa iftariyelik dağıtıyor. Ayrıca Ataşehir Belediyesi’nin toplu iftarları farklı mahallelerde devam ederken, Ataşehirlilerin iftar sonrası açık hava sineması ve sokak tiyatrosu keyfi de sürüyor.

Esatpaşa’da iftariyelik, Ferhatpaşa’da iftar…

Ataşehir Belediyesi ekipleri Başkan Yardımcısı Abdullah Der ile birlikte Esatpaşa Mahallesi’nde iftariyelik dağıttı. Mahallenin yanı sıra iftar vakti işyerlerinde çalışmak zorunda kalan esnafı tek tek ziyaret eden ekipler, iftariyelik paketlerini verirken, Esatpaşalılar toplu iftar yemeğine davet edildi.

Daha sonra Ferhatpaşa Mahallesi’ne geçen ekipler G-6 Sokak’ta düzenlenen sokak iftarında yaklaşık 1000 kişinin aynı anda oruç açması için hazırlıklar yaptı.

Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki iftara ilgi yoğundu. Birlikte oruç açmak isteyen mahalle sakinlerine Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ve Abdullah Der ile birim müdürleri de eşlik etti.

Ferhatpaşa Mahallesi’nde ezanın okunmasının ardından yapılan iftar duasını sonrası hep birlikte oruç açıldı. İftara katılanlar organizasyon nedeniyle Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ederek, “Başkanımız sayesinde komşularımızla büyük bir iftar sofrasında biraya gelmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ