logo

Ataşehir’de Siyasi Partiler Bayramlaştı

Ataşehir’de Siyasi Partiler Bayramlaştı

ak parti - chp_,bayramlasmaAtaşehir’de siyasi partiler Ramazan Bayramı nedeni ile bayramın üçüncü günü yaptıkları ziyaretlerde bayramlaştılar. Siyasi parti ziyaretleri samimi havada gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tüm yurtta gerçekleştirilen bayramlaşma ziyaretleri gibi Ataşehir’de de siyasi partiler aralarında yaptıkları ziyaretlerle bayramlaştılar.

Ramazan Bayramı’nın 3. Günü saat 13:30 da İktidar partisi olan Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştiren Hakkı Altınkaynak başkanlığında CHP Ataşehir İlçe Başkalığı yöneticilerinden oluşan heyet, Ak PartiAtaşehir İlçe Başkanlığı’na yaptıkları ziyaretle Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın da aralarında olduğu ilçe yöneticileri ile bayramlaştılar.

Sıcak ve Samim bir sohbet havasında geçen CHP Ataşehir heyetinin Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na yaptığı bayramlaşma ziyaretinde taraflar birbirlerinin Cumhurbaşkanı adaylarına oy istediler.

Daha önce Hakkı Altınkaynak başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkalığı yöneticilerinden oluşan heyet Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ataşehir ilçe başkanlığını da ziyaret ederek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ataşehir İlçe Başkanı ve yöneticilerinden oluşan heyetle bayramlaştı.

BDP Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Karaoğlu ve aralarında BDP Belediye Başka adayı ve partililerden oluşan BDP’liler Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkalığı’nı ziyaret ederek bayramlaştılar.

Burada da samimi bir havada geçen ziyaretteki sohbet sırasında taraflar, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması durumunda, bir birlerin adaylarına oy verme sözü verdiler.

Ataşehir’de siyasi partiler arasında gerçekleşen bayramlaşma törenlerinde CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehtap Düzova, CHP Ataşehir İlçe Başakn Yardımcısı ve Eğitim Sekreteri Güngör Gültekin, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ