logo

Ataşehir’de Sünnet Şöleni Kibariye ile şenlenecek!

Ataşehir’de Sünnet Şöleni Kibariye ile şenlenecek!

Ataşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 640 çocuk adına düzenlenen Ataşehir Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni, 20 Eylül Cuma günü Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda yapılacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali kapsamında ünlü sanatçı Kibariye’nin de sahne alacağı Ataşehir Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni’nde Halk Müziği Sanatçısı Taner Özdemir ve animasyon ve dans gösterilerine de yer verilecek.

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yaz boyunca Anadolu yakasındaki vakıf ve özel hastanelerde sünnet edilen 640 çocuk adına düzenlenen Ataşehir Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni, 20 Eylül Cuma günü Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda saat:18.00’da yapılacak.

Animasyonlar ve danslarla çocukların doyasıya eğleneceği Sünnet Şöleni’nin ardından, Kardeş Kültürlerin Festivali kapsamında saat: 20.00’da Halk Müziği Sanatçısı Taner Özdemir, saat: 21.30’da ise Kibariye sahne alacak. Kibariye sahneye çıktığında Sünnet Şöleni’nin ikinci ayağı gerçekleşecek.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sünnet konusunda belediyeye destek veren hastane ve tıp merkezi yöneticilerine teşekkür plaketi takdim edecek. Sünnet edilen çocuklara da hediyeler sunulacak.

Ataşehir Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni ile Kibariye ve Taner Özdemir konserine tüm halkımız davetlidir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ