logo

Ataşehir’de Tedbirsiz Yıkıma Tepki!

Ataşehir’de Tedbirsiz Yıkıma Tepki!

atasehir_yikimAtaşehir’de Kurbağalı Dere kenarındaki evlerde, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından yıkım yapıldı. Tedbirsiz yıkıma vatandaştan tepki.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in Barbaros Mahallesi sınırlarında kalan Kurbağalı Dere kenarındaki yeşil bantta yıkım gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen yıkımın hiçbir emniyet tedbiri alınmadan yapılması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Bahçesinin yeşil bantta kalan kısmındaki duvarının güvenlik tedbirleri alınmadan yıkılıp mal emniyetinin sağlanmadığından şikayetçi olan Muhsin Kalaycı yıkım sırasında emniyet güçleri ve zabıtanın mallarının yağmalanmasına engel olmadığını iddia etti.

5 senedir 3 ayada bir kendilerine tebligat geldiğini, ancak yıkımın gerçekleşmediğini söyleyen Muhsin Kalaycı bu nedenle güvenliğini sağlayan tel örgüleri alamadığını söyledi.

Yıkımın bu gün gerçekleştiğini ve yeterli zaman olmadığı için bahçedeki malalarının yağmalandığını ifade eden Kalaycı, tedbir alarak mal güvenliğinin sağlanmadığını ifade etti.

Alınan bilgiye göre, İBB ekipleri  bölgedeki yıkım işlemlerini sürdürecekleri, Yunusemre Camiin 20 metrelik yeşil bannta kalan lojman ve abdesthanesinin de aralarında olduğu yapıların yıkımının da Kurban Bayramı sonrasına ertelendiği belirtildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ