logo

Ataşehir’de Ustalardan Türkü Geçidi ‘Anadolu Ezgileri’

Ataşehir’de Ustalardan  Türkü Geçidi ‘Anadolu Ezgileri’

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği programla Volkan Konak, Kutsal Evcimen ve Mustafa Özarslan sevenleriyle buluşarak, muhteşem bir konserde sahne aldılar.

Ataşehir Belediyesi, müzik dünyasının önde gelen isimlerini kültür – sanat etkinlikleri kapsamında hazırladığı konserlerle İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor.

Sanatçılar Volkan Konak, Kutsal Evcimen ve Mustafa Özarslan, Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda sevenleriyle buluşarak muhteşem bir konsere imza attılar.

Anadolu Ezgileri konserine; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Aslan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye Meclis Üyeleri, Ataşehirli Muhtarlar ve çok sayıda yurttaş katıldı.

23 Ekim Pazar günü Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda sahneyi ilk olarak halk müziğinin değerli isimlerinden Kutsal Evcimen aldı. Evcimen sazının tellerine dokunarak, “Yorma Beni Dünya, Derman Sendedir, Sivas Ellerinde Sazım Çalınır” gibi daha birçok sevilen türküleri müzikseverler için seslendirdi.

Ardından ise Türk halk müziğinin sevilen sesi Mustafa Özarslan türküleriyle Anadolu’nun ezgilerini Ataşehir’de estirdi. Özarslan, 15 Ekim Cumartesi günü Bartın’da meydana gelen maden ocağı patlamasında hayatını kaybeden işçiler için “Maden Ocağı” isimli türküyü seslendirerek onları bir kez daha saygıyla andı.

Konserin son konuk sanatçısı ise Karadeniz müziğinin özgün sesi, Kuzey’in oğlu Volkan Konak oldu. Konak, şarkılarıyla İstanbullulara unutamayacakları bir gece yaşattı.

“Göklerde Kartal Gibi”, “Mimoza Çiçeği” ve “Aleni” gibi geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendiren Volkan Konak, dinleyicileriyle birlikte muhteşem bir düete imza attı. Geniş repertuvarı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile sahnede hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Volkan Konak, şarkı aralarındaki şiirleri ile hayranlarından tam not aldı.

Konak sahnede, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiği için teşekkür etti. Anadolu Ezgileri konserine katılan sanatçılara plaket ve çiçek takdim edildi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ