logo

Ataşehir’den Afrin’deki Mehmetçiğe ‘Kan Bağışı’ Desteği

Ataşehir’den Afrin’deki Mehmetçiğe ‘Kan Bağışı’ Desteği

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı TSK tarafında Afrin’e yapılan “Zeytin Dalı Harekatı” operasyonunda Mehmetçiğe destek için düzenlenen Kan Bağış Kampanyası düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kaymakamlık bahçesinde TSK tarafında Afrin’e yapılan “Zeytin Dalı Harekatı” operasyonunda Mehmetçiğe destek için düzenlenen Kan Bağış Kampanyası’nın açılışında konuşan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, düzenlenen kampanya ile ilgili, “Afrin’e yapılan “Zeytin Dalı Harekatı” hepimizi gururlandırmakta. Bizler de Mehmetçiğin Afrin’deki mücadelesine Ataşehir’den  destek olmak için bir kampanya düzenledik. İnşallah kampanyamız hayırlara vesile olsun. Mehmetçiğimiz terörle teröristlerle mücadelesinde başarılı olsun. Sınır operasyonu yapan Mehmetçiğimize Allah’tan yardım mücadelesine kuvvet diliyoruz. Muzafferlik, başarı diliyoruz. Şehirlerimize de Cenabı Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kampanyanın ilk gününde kendi personellerinin bağış yaptığını kaydeden Kaymakam Karamehmetoğlu, “Genelde kamu personelini davet ettik. Ama kan bağışı kampanyamız herkese açık. İsteyen vatandaşımız kan bağışında bulunabilir. Hep beraber bu kampanyayı gerçekleştirelim” dedi.

08 Şubat 2018 günü Saat 09.00’da kendisi de kan vererek kampanyaya bizzat katılan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu tarafından başlatılan Afrin’de sınır ötesi operasyon yapan Mehmetçiğe destek amacıyla düzenlenen 16.30’da sona eren Afrin’e destek için Kan Bağışı Kampanyasına Kaymakamlık personeli yoğun ilgi gösterdi.

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi ve Kızılay Zeynep Kamil Kan Merkezi ekipleri tarafından gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından Afrin’e destek için düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasının ikinci günüde 09 Şubat Cuma Saat 11.00 ile 18.30 arasında Mimar Sinan Camii avlusunda vatandaşlardan kan bağışı kabul edecekler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ