logo

Ataşehir’den Ezidi Mültecilere Yardım Eli

Ataşehir’den Ezidi Mültecilere Yardım Eli

Ezidi_yardimAtaşehir Belediyesi 2 TIR ve Atasehir Kent Konseyi tarafından 1 TIR yardım Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ile Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu’nun nezaretinde Urfa’ya gönderildi.

Ataşehir Belediyesi, IŞİD zulmünden kaçan Ezidi mültecilere yardım eli uzattı.

Gıda, giyecek, battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, tıbbi malzeme, kadın pedi ve çadırlardan oluşan yardım malzemesi Şanlı Urfa’daki çadır kente gönderildi.

Ataşehir Belediyesi tarafından gönderilen 2 yardım TIR’ına ve Atasehir Kent Konseyi tarafından gönderilen 1 yardım TIR’ına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ile Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu da eşlik etti.

40 ton gıda ve beraberindeki malzemelerle dolu 3 yardım TIR’ı Şanlı Urfa’da Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Konvoyuna katılacak. IŞİD zulmünden kaçan mültecilere yardım ulaştırmak üzere başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımlar, CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Mehmet Bekaroğlu başkanlığında, Belediye Başkanları ve Milletvekillerinden oluşan bir heyet aracılığı ile bölgeye ulaştırılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ