logo

Ataşehir’den Kaymakam Tugut Çelenkoğlu’na Veda

Ataşehir’den Kaymakam Tugut Çelenkoğlu’na Veda

kaymakamÇayırova Kaymakalığı’na ataması gerçekleşen Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu Ataşehir İlçe daire müdürleri ve önde gelenlerinin hazırladığı bir programla uğurlandı.

recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Zübeyde hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen yemekli veda gecesine Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Emniyet Müdürü Timuçin Başar, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Ataşehir Müftüsü Muharrem BİLGİÇ, Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ataşehir MHP İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Cevat Arzık, Şengül Karslı, İbarhim Ağaoğlu, Muhterem Memiş, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki, Ataşehir ilçe daire müdürleri, siyasi parti içe yöneticileri ve davetliler katıldı.

Kuruluşunda görev alarak 5 yıl süre ile Ataşehir Kaymakamlığı görevini yürüten Turgut Çelenkoğlu 19 Ağustos itibarı ile yeni görev yeri olan Çayırova’da göreve başladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Ataşehir Müftüsü Muharrem BİLGİÇ; yeni ilçe olan Ataşehir’in kurucu kaymakamı olan Turgut Çelenkoğlu öncülüğünde büyük ölçüde kuruluşunu tamamlandığını ifade etti.

Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ile zor zamanda görevi devraldıklarına dikkat çeken, Müftü Muarrem Bilgiç’in “”Barınacak yerimiz, oturacak sandalyemiz yoktu.”sözlerine katıldığını ifade eden Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz; gelinen noktanın altını çizerek çok güzel bir Ataşehir, yıldızı parlayan bir Ataşehir oluşturduklarını sözlerine ekledi.

Yükselen yıldız Ataşehir’in bu günlere gelmesinde Kaymakam Turgut Çelenkoğlu öncülüğünde hep birlikte emek verildiğini ifade eden Yılmaz Kaymakam Çelenkoğlu’nun bundan sonraki görevlerinde başarılar dileğinde bulundu.

Ataşehir ilçesinin 2008’de kuruluşu ile birlikte salonda bulunanların sorumluluğu üstlendiğini; kaptan gemisinde, işin en zor kısmını ise Kaymakam Turgut Çelenkoğlu’nun üstlendiğinin altını çizen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu halkın mağdur edilmeden ilçe kuruluşunun tamamlandığını ifade etti.

Eksikleri olmasına rağmen Ataşehir’in Türkiye’de marka olduğunu ve bu ekiple eksikleri gidermek için çalıştıklarını söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Topu; muhtarlar, bürokrasi, siyasi partiler ile Ataşehir’i daha da ileri götüreceklerine inandıklarını söyledikten sonra 5 yıl boyunca Ataşehir’e hizmetlerinden dolayı Kaymakam Çelenkoğlu’na teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Kendisinin de katıldığı uğurlama töreninde Çayırova Kaymakamı’nın arkasından herkesin ağladığını, kendisinin arkasından ağlayan olmadığı ifadeleri ile söze başlayan Kaymakam Turgut Çelenkoğlu; “Demek ki arakamızdan ağlanacak iz bırakmamışız.”diyerek başladığı konuşmasında kuruluştan bu yana Ataşehir’deki çalışmaları özetlerken, özellikle eğitime verdikleri önemin altını çizdi.

Görev süresinde ayrım yapmadan, yasal çerçevede vatandaşlara hizmet verilmesini çalıştığını ifade eden Turgut Çelenkoğlu, huzur içerisinde iki seçi geçirildiği ve yerel seçimlerin de huzur içerisinde tamamlanacağına inandığını, seçilenin Ataşehir’e hizmet etmeye devam edeceğine inandığını ifade etti.

Veda yemeğinin sonunda mesai arkadaşları tarafından Ataşehirliler adına Turgut Çelenkoğlu’na çeşitli hediyeler verildi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ