logo

Ataşehir’den Marmara Üniversitesi ‘ne Fark ‘6 – 1’

Ataşehir’den Marmara Üniversitesi ‘ne Fark ‘6 – 1’

Kadınlar 1. Futbol Ligi 11. Haftada, Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan Ataşehir Belediye Spor – Marmara Üniversitesi Spor maçı ev sahibi Ataşehir’in 6 – 1 üstünlüğü ile sona erdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi 11. Haftasında, Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan Ataşehir Belediye Spor – Marmara Üniversitesi Spor kadın futbol takımları maçında galip gelen taraf Ataşehir Belediyespor oldu.

19.01.2014 Pazar günü Saat 12:00’da Yenisahra Stadı’nda oynanan ve  Zafer Kurt, Yılmaz Kayhan, Yakup Onay hakem üçlüsünün yönettiği maçta Hasan Basri Divan Gözlemci olarak görev yaptı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genel Kurul’da Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı görevine gelen İlhami Yılmaz ile birlikte eski Başkan Semih Sadık Kayhan’ın da izlediği Ataşehir Belediye Spor -Marmara Üniversitesi Spor kadın futbol takımlarının maçını Ataşehir takımı 6 –  1 lik açık skorla kazandı.

Her iki devrede Ataşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile oynanan maç sonrası yaptığı açıklamada yeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarının altını çizen Ataşehir Belediyespor kulüp Başkanı İlhami Yılmaz, hedeflerinin sezon sonundaki şampiyonluk sonarsında başarılı bir mücadele ile Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek olduğunu söyledi.

“Bu gün oynadığımız oyundan memnunum. Yeni oluşturduğumuz takım alışma sürecinde” diyen Ataşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Murat Ülkü, iki yabancıları Danisse ve Tata ile birlikte Yağmur’un giden oyuncular olduğunu; Trabzon’dan Fatma Kara, Lüleburgaz’da Bahar ve Duygu,  Marmara Üniversitesi’nden de Emine Canesen ile Esra Özkan’ın takımlarına yeni katılan oyuncular olduğunu, kaleci Duygu’yu da takıma geri çağırdıklarını belirtti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ