logo

Ataşehir’in 17 Mahallesinde 19 Mayıs Coşkusu Yaşattılar

Ataşehir’in 17 Mahallesinde 19 Mayıs Coşkusu Yaşattılar

Ataşehir Belediyesi Bando ve gösteri ekipleri, Ataşehir’in 17 mahallesinde dolaşarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusu Ataşehirliler ile paylaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında kutlama coşkusunu Başkan Battal İlgezdi’nin katılımı ile Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun üzerinden Anadolu’ya ayak bastığı Bandırma Vapuru ile İstanbul’dan hareket edişinin tarihi olan 16 Mayıs günü başladı.

Ataşehir Belediyesi Bando ve gösteri ekipleri, Ataşehir’in 17 mahallesinde tören otobüsü ile dolaşarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusu Ataşehirliler ile paylaştılar.

BAYRAM HEYECANINI EVLERİNİZE TAŞIYORUZ

Ataşehir Belediyesi Bando ve gösteri ekiplerinin çalışmaları ile ilgili, “Bando ekibimiz ve dj gösterilerimiz ile 17 mahallemizde bayram heyecanını evlerinize taşıyoruz.” İfadeler paylaşıldı.

19 MAYIS COŞKUSUNU ATAŞEHİRİMİZDE YAŞATMAYA DEVAM EDİYORUZ

“Haydi virüs nedeniyle evlerimizde olsak da 19 Mayıs’ı balkonlarda, pencerelerde kutlayalım.” Anonsu ile 19 Mayıs günü balkonlardan camlardan kutlamalara katılmaya davet edilen Ataşehirler, bando takımının çalışmaları ile ilgili bir başka paylaşımında; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın coşkusunu bugün de Ataşehirimizde yaşatmaya devam ediyoruz. 12.00-18.00 saatleri arasında sokağa çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızla parklarımızda bayram sevincini paylaşıyoruz.” İfadeleri yer aldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

https://www.facebook.com/battalilgezdi/videos/269696790833152/

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın coşkusunu bugün de Ataşehirimizde yaşatmaya devam ediyoruz. 12.00-18.00 saatleri arasında sokağa çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızla parklarımızda bayram sevincini paylaşıyoruz.

Battal İlgezdi paylaştı: 17 Mayıs 2020 Pazar

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ