logo

Ataşehir’in Avrupa Şampiyonası Rakipleri Belli Oldu

Ataşehir’in Avrupa Şampiyonası Rakipleri Belli Oldu

Ülkemizi Avrupa’da temsil edece olan Türkiye Kadın Futbol 1. Ligi Şampiyonu Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı’nın UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri belli oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde çekilen kuraya göre Ataşehir Belediye Spor, UEFA 2018 Kadınlar Şampiyonlar Ligi 4. Grupta yer aldı.

Ataşehir Belediye Spor 2018 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk karşılaşmasını Çek cumhuriyeti ekibi Slavia Praha ile oynayacak.

Kura çekimine katılan Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Taner Öner, Türkiye’yi temsil eden Ataşehir Belediye Spor ekibi olarak Avrupa’da başarıyı hedeflediklerini, bu amaçla mücadele edeceklerini söyleyerek, “7ağustos 2018 Macaristan Budapeşte kentinde şampiyonlar ligi gurup maçımızın birincisini Çek cumhuriyeti ile oynayacağız. Hazırlıklara devam ediyoruz” dedi.

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde çekilen kurada Ataşehir Belediye Spor, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 4. Gruptaki rakipleri Macaristan; MTK, Kosova; Mitrovica ve Çek Cumhuriyeti; Slavia Praha ekipleri olarak belirlendi.

2018 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmaları 7-13 Ağustos tarihleri arasında Macaristan’da gerçekleşecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ