logo

ATAŞEHİR’İN KRONİK SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNDE İNİSİYATİF ALACAĞIZ

ATAŞEHİR’İN KRONİK SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNDE İNİSİYATİF ALACAĞIZ

ak parti_atasehir_danismaAk Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi  30 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısı 13 Haziran Cuma günü Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde yapıldı.
              Recep Kenan/itvhaber.com
13 Haziran 2014 Cuma Saat 19:00’da Zübeyde Hanım Öğretmenevi’de gerçekleşen Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Haziran Toplantısı 30 Mart yerel seçimleri sonrası ilk danışma meclisi toplantısı oldu.

Mustafa Naim Yağcı başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilet yönetimi tarafından Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Haziran Toplantısı’na; Ak Parti Ataşehir’den Sorumlu Milletvekili Erol KAYA, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurul Üyesi, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis üyeleri, 30 Mart yerel seçimi Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah TOPU, Ak Parti Ataşehir belediye başkan adayları Dr. Osman Arıkan, Gürbüz Kaya, Ak Parti Ataşehir ilçe yöneticileri, Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Baskanı Pınar Kandemir HACIBEKTAŞOĞLU, Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Baskanı Mustafa KIRAZ, Ak Parti mahalle teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.

ATAŞEHİR’İN 5 YIL KAYBETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Açılış konuşmasına Başbakan Erdoğan tarafından gerçekleştirilen 3. Havaalanı Açılışı’na katılan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı 30 Mart yerel seçimlerinde çok istedikleri halde Ataşehir Belediye Başkanlığını almadıklarını söyleyip; Ataşehir’in 5 yıl kaybetmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

ATAŞEHİR’İN KRONİK SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İNİSİYATİFİ ALACAĞIZ

Ataşehir’in kronik sorunlarının çözümü için Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı olarak inisiyatifi ele alacaklarını ifade eden Av. M. Naim Yağcı kurulacak komisyonlarla, başta imar olarak tespit ettikleri sorunların çözümü yönünde çalışmaları hızlandıracaklarını vurguladığı konuşmasında özetle şunları söyledi:

“30 Mart Yerel seçimleri sonrası mahalle teşkilatlarımız ve muhtarlarımızla yapılan çalışmalarla Ataşehir’in kronikleşen sorunlarını tespit ettik. Kuracağımız komisyonlarla başta imar sorunu olmak üzere bu sorunların çözümü için çalışacağız. Mahallelerde öğrenci evleri, kültür merkezleri, bilgi evleri açılmasını sağlayarak Ataşehir’in daha gelişmiş ilçe olması için çalışmalar yürüteceğiz. İlk kez halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanlığı Seçiminde parti olarak üzerimize düşeni yapacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde partiler aday gösteremiyor. Partiler adaylar destek veriyor. Bu anlamda memlekette olma ihtimali olan partililerimize seçmen kayıtlarını bulunacakları yerlere almaları yönünde ikaz edelim”

Kadın Kolları ve Gençlik Kolları adına başkanlar tarafından yapılan kısa değerlendirme ve selamlama konuşması yapıldı.

YERELDE SEÇİMİ KAZANAMAMIŞ OLMAK YILDIRMASIN

30 Mart Yerel Seçimlerinde de Ataşehir Belediye Başkanlığı’nın Ak Partili yapılamamasının gerekçelerinin tartışıldığı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yapılması planlanan çalışmaların konuşulup, değerlendirildiği görüş, öneri ve eleştirilerin dile getirildiği Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Haziran Toplantısında; cumhurbaşkanlığı ve sonrasında Genel seçimleri kazanmak üzere teşkilat olarak çalışmaların devam edeceği, yerelde seçimi kazanamamış olmanın kendilerini yıldırmaması gerektiği konuşmacılar tarafından dile getirilen ortak görüşler olarak dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ