logo

Ataşehir’in muhtarlarından orman yangını Bölgesine Acil İhtiyaç Kampanyası

Ataşehir’in muhtarlarından orman yangını Bölgesine Acil İhtiyaç Kampanyası

Ataşehir’in 17 mahalle muhtarı, ortak kampanya ile orman yangınlarına müdahale eden ekipler ve gönüllüler ile yangın mağduru vatandaşların acil ihtiyaçları için kampanya başlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in mahalle muhtarları, Antalya Manavgat için yardım kampanyası başlattı.

Ataşehir’in 17 mahalle muhtarı, başlattıkları ortak kampanya ile 9.güne ulaşan orman yangınlarında cansiperane müdahale eden ekipler ve gönüllüler ile orman yangını mağduru vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı vermek üzere kampanya başlattı.

BAĞIŞ KABULÜ İÇİN SON GÜN: 10 AĞUSTOS

Orman bölgelerine ulaştırılmak üzere başlatılan kampanya kapsamında; Yangın söndürme malzemeleri, mutfak araçları, temizlik malzemeleri ve kullanılmamış ev tekstil ürünleri toplamaya başlayan Ataşehir’in muhtarları kampanyanın 10 Ağustos Salı günü saat 17.00 sona ereceğini kaydediyor.

Bölgeye ulaştırılması hedeflenen yardım için muhtarlıkların bağış kabulü son gün olarak 10 Ağustos Salı günü saat 17.00 açıklandı.

Ataşehir’in 17 mahalle muhtarı tarafından ortaklaşa başlatılan kampanya ile ilgili ,“Ataşehir’in mahalle muhtarları, Antalya Manavgat için yardım kampanyası başlattı. Yangın söndürme malzemeleri, mutfak araçları, temizlik malzemeleri ve kullanılmamış ev tekstil ürünleri toplamaya başlayan muhtarlarımız, yardımları Ataşehir Belediyesi aracılığı ile Manavgat’a ulaştıracak. Yardımlarınızı site yönetimleri veya muhtarlığımıza bırakabilirsiniz.” açıklamasına yer verildi.

İÇERENKÖY MAHALLE MUHTARI SIRMA DOĞRU’NIN YARDIM DUYURUSU

İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru Orman Yangını bölgesine başlatılan yardım kampanyası ile ilgili “Ataşehir’in mahalle muhtarları, Manavgat için yardım kampanyası başlattı. Yangın söndürme malzemeleri, mutfak araçları (kaşık, çatal, tencere, tava gibi) , temizlik malzemeleri, kuru gıda ve  kullanılmamış ev tekstil ürünleri(battaniye, nevresim gibi) toplamaya başlayan muhtarlarımızın yardımları Belediyemiz aracılığı ile Manavgat’a ulaştıracak.
Not :Yardım için son gün 10 Ağustos Salı günü saat 17.00” ifadelerini kulladı.

Çeşitli platformlarda paylaşılan Orman Yangınından etkilenen bölgelerin acil ihtiyaç listesi:

Kafa lambası, Powerbank, El feneri, İşçi eldiveni, Pil, Kişisel hijyen malzemeleri, Koruyucu gözlük, Yanmaz elbise, Kalın çorap, Uzun Kollu kıyafet, Kazma kürek tırmık, Yüksek Basınçlı kombine kanal açma hortumları

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ