logo

Ataşehir’in Ramazan Davulcuları Belgelendi!..

Ataşehir’in Ramazan Davulcuları Belgelendi!..

atasehir_zabitaRamazan ayında Ataşehir’de görev yapacak olan davulculara yetki ve görev yeri belgeleri Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden tarafından verildi.

itvhaber.com/Recep Kenan

Davulculara uyarılarda bulunan Gürsel Sarımaden, sesten rahatsız olabilecek vatandaşlara karşı duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.

Davulculardan bölgelerinde yetkisiz davulcu tespitinde hiç muhatap olmadan kendilerine bildirilmesi talimatını veren Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, mahallelerde sesten rahatsız olabilecek vatandaşlara karşı duyarlı olması gerektiği yönünde uyarı yaptı.

Gürsel Sarımaden vatandaşlardan da, kimlik kartı olmayan davulcularla karşılaşıldığında Ataşehir Belediyesi’nin 0216 570 50 00 numaralı Çağrı Merkezi’ne bildirmelerini istedi.

IMG_0032

Vatandaşa, Birbirinize Saygı Duyun

Aldıkları eğitim sonrasında görev yerlerinin de belirlendiği belgeleri dağıtırken davulculara uyarılarda bulunan Ataşehir Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden; “ Vatandaşlarla kesinlikle bir tartışma içine girmeyin. Birbirinize saygı duyun. Herkesin çalışma alanı belli. Size verdiğimiz listelerin dışına çıkmayın. Rahatsızlık duyan vatandaşların şikâyetlerini dikkate alarak görevinizi yerine getirin. Sesten rahatsız olan vatandaşları dikkate alın. Bu kurallara uymayanların çalışma belgeleri iptal edilecektir” dedi.

IMG_0043

Ramazan’da Davulcular, Gıda İşletmeleri ve İmalathaneler Denetlenecek

Ataşehir’de Ramazan ayı boyunca 24 davulcunun görev yapacağını, ayrıca gıda imalat ve satış yerlerinin denetimini de yapacaklarını söyleyen Gürsel Sarımaden konuşmasına şöyle devam etti:

“Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca Belediyemizin etkinlikleri devam edecek. Bizde denetimlerimizi sıklaştıracağız.  Denetimlerimiz; Sabah akşam belli saatler arasında,  Belediye Başkanımız veya başkan yardımcılarımızın da katılımlarıyla Zabıta Müdürlüğü, Veteriner Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü elemanları ile müştereken gerçekleştirilecektir.  24 Saat ekiplerimiz görev başında olacaklar. Hem davulcuları denetleyecekler hem de gıda ve imalat konusunda gelen şikâyetlere anında müdahil olacak şekilde programımızı yaptık. Denetimlerimiz sadece bu aya özel olmayacak. Ekiplerimizi takviye ederek bir yıl boyunca bu çalışmalar devam edecektir. Her gece iki ekibimiz görev yapacak. Hiçbir vatandaşımızın rahatsız edilmesine müsaade etmeyeceğiz.”

IMG_0007IMG_0036

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ