logo

Ataşehirli Çankırılılardan Ak Parti Ataşehir’e ziyaret

Ataşehirli Çankırılılardan Ak Parti Ataşehir’e ziyaret

Çankırı Çerkeş Dernekleri Birliği, Saçak Derneği ve Ataşehirweb Haber yöneticilerinde oluşan heyet, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu’yu ziyaret etti.

Çankırılılardan Ak Parti Ataşehir’e ziyaret

Recep Kenan/Ataşehir

Çankırı Çerkeş Dernekleri Birliği, Çankırı Çerkeş İlçesi Saçak Beldesi Derneği ve Ataşehirweb Haber yöneticilerinde oluşan bir heyet, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu’yu makamında ziyaret etti.

Çankırı Çerkeş Dernekleri Birliği ve Saçak Derneği Başkanı Erol Tepebaşı, dernek yöneticileri Mevlüt Havaoğlu, Mehmet Tepebaşı Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu’yu ziyaret etti.

 

ZİYARET FOTOLARI Tıkla

 

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Top’nun makamında kabul ettiği ziyarette, Ak Parti İçe Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Ayrancı ve Ataşehir basınından Ataşehirweb Haber temsilcileri de hazır bulundu.

Ataşehir ve Ataşehirde yaşayan Çankırılıların sorunlarının konuşulduğu ziyaretten ayrılırken taraflar memnuniyetlerini, daha sık görüşme taleplerini belirtip çözümleri konuşmak üzere en kısa zamanda bir araya gelip tekrar görüşme istekerini dile getirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ