logo

Ataşehir’li Çocuklar Birlikte Sünnet Oldu

Ataşehir’li Çocuklar Birlikte Sünnet Oldu

Ataşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 581 çocuk ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda Ataşehirlinin de katıldığı buruk Sünnet Şöleni yapıldı.

Ataşehir’li Çocuklar Birlikte Sünnet Oldu

Afyonkarahisar’daki askeri cephanelikte meydana gelen patlamada 25 Mehmetçiğin şehit olması nedeniyle, Kibariye’nin sahne alacağı konser bölümü iptal edilen Ataşehir Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni Deniz Gezmiş Parkı’nda gerçekleştirildi.

Ataşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 581 çocuk ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda Ataşehirlinin de katıldığı Sünnet Şöleninde konuşan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Afyonkarahisar’da meydana gelen cephanelik patlamasında şehit olan 25 Mehmetçiğe Tanrıdan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Sünnet Şöleni etkinliği kapsamında bulunan Kibariye konserini 25 Şehit ve Güneydoğu’dan her gün gelen şehit haberleri nedeniyle iptal ettiğini vurgulayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi şunları söyledi: “Dininiz, diliniz, ırkınız, mezhebiniz siyasi görüşünüz ne olursa olsun birbiriniz sevin, birbirinize sevgi ve saygı ile yaklaşın. Ülkemizin bugünlerde en çok ihtiyacı olan budur. Barışın, huzur içinde yaşamının temel koşulu insan sevgidir.”

Tüm engellemelere rağmen Ataşehir’i çağdaş yaşanabilir bir kent yapmak için çalıştığını belirten Başkan Battal İlgezdi, “Ataşehir’de insanca yaşamak için gece gündüz sadece belediye çalışanları değil, sizlerin de destek ve katkısı ile çalışıyoruz. En büyük eksiğimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesince 3 yıldır onaylanmayan 1/5000’lik imar planları. Bunun içinde 14 Eylül’de 17 mahalle muhtarımızla birlikte Büyükşehir Belediyesi önüne yürüyeceğiz. Ataşehir için Ataşehir’de yaşayan yaklaşık 400 bin kişinin sağlıklı, güvenilir bir kentte yaşaması için bu imar planlarının onaylanmasını istiyoruz. Bunu bir kez daha 14 Eylül’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve meclisine yüksek sesle duyuracağız” dedi.

Başkan Battal İlgezdi konuşmasının ardından sünnetleri gerçekleştiren sağlık kuruluşlarına plaket verdi ve sünnet olan 581 çocuğa birer altın hediye etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ