logo

Ataşehirli çocuklar bu okulu çok sevdi

Ataşehirli çocuklar bu okulu çok sevdi

yaz okuluAtaşehirli çocuklar Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, jimnastik, yüzme ve tenis dallarında düzenlenen ücretsiz eğitimlere katılıyor.

Ataşehirli çocuklar Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda doyasıya eğleniyorlar. Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, jimnastik, yüzme ve tenis dallarında düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları’na 2 bin 500 çocuk katılıyor.

Çocukların hem spor yaptıkları, hem de sosyalleşerek eğlendikleri yaz spor okulları için planlanan bin 500 öğrencilik kontenjan, yoğun istek üzerine 2 bin 500’e yükseltildi.

17 Haziran haftasında başlayan ve hafta içi günlerde devam eden Yaz Spor Okulları’na; futbol ve basketbolda 7-13, voleybol ve tekvandoda 6-13, jimnastikte 5-10, yüzmede 4-13 ve teniste ise 8-13 yaşları arasındaki çocuklar katılıyor.

2009 yılında kurulan Ataşehir Belediyesi’nin ilk faaliyetlerinden biri olan ve bu yıl beşincisi düzenlenen yaz spor okullarında 23 öğretmen eğitim veriyor. Tüm dallar arasında en çok ilgiyi ise, bin 100 çocuğun katıldığı yüzme dalı çekiyor.

Ayrıca kadınlar için hazırlanan yüzme ve tenis dersleri için de kayıtlar devam ediyor. Çocuklar için yaz spor okullarına artık kayıt alınmıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ