logo

Ataşehir’li Öğrencilerden Somalı Arkadaşlarına Anlamlı Bağış

Ataşehir’li Öğrencilerden Somalı Arkadaşlarına Anlamlı Bağış

somaAtaşehir Belediyesi 5. Çevre Şöleninde, Maket Yarışmasında birinci olan Ali Fuat Cebesoy İlkokulu öğrencileri kazandıkları bilgisayarı Manisa Soma’da ki öğrencilere gönderdi.

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Çevre Şöleninde, çevreci öğrenciler için organize edilen Maket Yarışmasında birinci olan Ali Fuat Cebesoy İlkokulu öğrencileri kazandıkları 3 adet tablet bilgisayarı Manisa Soma’da ki öğrencilere gönderdi.

Ataşehir Belediyesi’nce düzenlenen yarışmada Atatürk’ün “Yürüyen Köşk” isimli maketiyle ilkokul kategorisinde birinci olan Ali Fuat Cebesoy İlkokulu’na yarışmada kazandıkları 3 adet hediye tablet bilgisayarları Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal tarafından teslim edildi. Kartal, tabletleri teslim ederken yaptığı konuşmada “Ataşehir Belediyesi olarak hedefimiz çocuklara çevre bilincini aşılamaktır. Ambalaj atıkları ve geri dönüşümün önemini yaptığımız çeşitli proje ve uygulamalarla yaygınlaştırıyoruz” dedi.

Ayten Kartal, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin, yarışmada birinci olan ve aldıkları ödülü 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma’da ki öğrencilere gönderen Ali Fuat Cebesoy İlkokulu Öğretmenleri Nebahat Barış, Işıl Dilek Okşar, Sema Altun ve öğrenciler Nisa Dedecan, Ayşe Akpınar, Şevval Kocakoyun’a teşekkür mesajlarını iletti.

IMG_2649

Ali Fuat Cebesoy İlkokulu Müdürü Önder Evcüman de, öğrencilerinin ödül olarak kazandıkları 3 adet tablet bilgisayarı, babaları Soma’daki maden faciasında şehit düşen ihtiyaç sahibi 3 çocuğa bağışladıklarından dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ