logo

Ataşehir’li Ordululardan Abdullah Der’e Plaket

Ataşehir’li Ordululardan Abdullah Der’e Plaket

atasehir_ordulular_derAtaşehir Ordulular Derneği’nin Küçükbakkalköy’deki merkezinde üye dernek başkan ve yöneticilerinin katıldığı istişare toplantısında Abdullah DER’e plaket verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bağlı olan çok sayıda dernek başkanı, yöneticisi ve mensubu Ordulunun yoğun katılımı ile gerekleşen toplantıya siyasiler de konuk oldu.

Yaklaşan genel seçimlerinin değerlendirildiği toplantıda demografik yapıda 4. sırada olduğuna dikkat çekilen İstanbul’daki Orduluların yönetimdeki temsilde olması gereken oranda yer alınamadığının vurgulandığı toplantıda; Ertuğrul Köroğlu başkanlığındaki Ataşehir Ordulular Derneği’nin çalışmaları ile bu eksikliğin giderileceği ifade edildi.

Ordu’nun değerlerinin BM tarafından korunması gereken değerler listesine alınması gerkliliğne dikkat çekilirken, kamu yararına çalışan kurum olan Vakıf kurularak bu konuda uluslar arası desteğin kolaylıkla sağlanılabilineceği vurgulandı.

Ataşehir Ordulular Derneği’nin çalışmaları ile Orduların Ataşehir’de birliklerini, berberliklerini sağlayarak yönetimde daha çok söz sahibi olmalarını, orduluların hak ettiği yeri almalarını sağlamayı amaçladıkları ifade edildi.

Ataşehir Ordulular Derneği’nin Küçükbakkalköy’deki merkezinde yapılan toplantıya CHP İstanbul milletvekili ve PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Ataşehir belediye Meclis 1. Başkan Vekili Sadi Özta, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Kalender Özdemir ve Abdullah Der, ORDEF (Ordu Dernekleri Federasyonu) Genel Başkanı Sabri Çelebi, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Merdan Özer, Ataşehir’deki Ordu Dernek başkan ve yöneticileri, mahalle muhtarları ve Ordulular katıldı.

atasehir_ordulular_der-kalender

Kendisini de ir ordulu olarak gördüğünü, bütün yaz Mesudiye başta olmak üzere Ordu ve köylerinin büyük bir kısmını ziyaret ettiğini söyleyen Abdullah Der, Belediye olarak Ordululara ve Ordu’nun köylerine gerekli desteği verdiğini söyleyip, desteklerini devam edeceğini vurguladı.

CHP İstanbul milletvekili ve PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Kalender Özdemir ve Abdullah Der, ORDEF (Ordu Dernekleri Federasyonu) Genel Başkanı Sabri Çelebi yaptıkları konuşmalarla katılımcıları selamlarken, Ataşehir ve İstanbul’da Orduluların birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını gerektiği vurgusu yapıldı.

Ertuğrul Köleoğlu başkanlığında yapılan toplantıda Ataşehir Ordulular Derneği tarafından, Ataşehir Belediyesi’nin Ordu’nun köylerine ve Ataşehir’deki Ordululara verdiği desteğe teşekkür edilerek Başkan Yardımcısı Abdullah Der’e plaket verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ