logo

Ataşehirli Sağlıkçı Dr. Osman Arıkan Kovid İle Mücadele Ediyor

Ataşehirli Sağlıkçı Dr. Osman Arıkan Kovid İle Mücadele Ediyor

Ataşehir ve İçerenköy’ün önde gelen hekimlerinden, sağlık ordusu üyesi Dr. Osman Arıkan, yakalandığı çağın illeti koronavirüs ile mücadele ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz günlerde “Türkiye’de Yılın Tıp İnsanı” dalında verildiği Altın Palmiye Ödülünü alan Ataşehir ve İçerenköy’ün önde gelen hekimlerinden, sağlık ordusu üyesi Dr.Osman Arıkan, yakalandığı çağın illeti koronavirüs ile mücadele ediyor.

Salgının ilk günlerinden itibaren Ataşehir’de pandemi hastanesi olarak hizmet veren Avicenna Hastanesi Yönetim Kurulu başkan vekili, Ataşehir Birlik Vakfı ve Ataşehir Sivaslılar Platformu Kurucu Başkanı Dr. Osman Arkıan’ın yaklaşık 10 gün evvel kovid 19  (Koronavirüs) testi pozitif çıktı. Durumu ağırlaşan Arıkan’ın tedavisine bir süredir entübe durumda devam ediliyor. Edinilen bilgiye göre Dr. Osman Arkan’ın durumu ciddiyetini koruyor.

İşletmecileri arasında olduğu Ataşehir’de bir özel hastanede hekim olarak görev yapan, bir dönem siyasette milletvekilliğine aday olan, bir çok STK ve kamu yararına çalışan kurumda görev alan Sağlık Ordusu üyesi Dr. Osman Arıkan koronavirüse yakalandı. Arıkan, bir sütredir tedavi gördüğü hastanede entübe durumda virüsten kurtulma mücadelesi veriyor.  

Dr. Osman Arıkan, XII.Golden Palm Awards Ödülleri kapsamında kurumuna verilen ödüller ile birlikte Türkiye Altın Marka Ödül töreninde layık görüldüğü “Türkiye’de Yılın Tıp İnsanı” dalındaki ödünü almıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ