logo

Ataşehirliler Açık Havada Sinema ve Tiyatro Keyfi Yaşadı

Ataşehirliler Açık Havada Sinema ve Tiyatro Keyfi Yaşadı

Ataşehir Belediyesi, yaz aylarında parkların tadını doyasıya çıkarmak isteyen yurttaşlar için, her yıl olduğu gibi bu yıl da bir dizi etkinlik düzenlemeye başladı.

 Açık havada tiyatro ve sinema etkinliğine Ataşehirli aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Ataşehir’in parkları sıcak yaz akşamlarında komedi filmleri ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapıyor. Her yaz Ataşehirlileri kültür sanat etkinlikleriyle buluşturan Ataşehir Belediyesi bu yıl yetişkinler için sinema, çocuklar için ise tiyatro oyunu gösterimleri düzenliyor.

Esatpaşa Mahallesi Aşık Veysel Parkı’nda bir araya gelen çocuklar müzikli, danslı ve interaktif sokak tiyatrosu “En Güçlü Kim” adlı oyununu keyifle izlediler. Sonrasında ise 2017 yılında gösterime giren, senaryosunu Gülse Birsel’in, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan’ın yaptığı başrollerde Engin Günaydın, Demet Evgar gibi isimlerin yer aldığı “Aile Arasında” filmi Ataşehirlilerle buluştu.

Renkli ve coşku dolu anların hakim olduğu etkinlik alanında, ikram edilen patlamış mısır eşliğinde aileler çocuklarıyla birlikte açık havanın tadını çıkardı.

Ataşehir’in parklarının böyle güzel etkinliklere ev sahipliği yapmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren yurttaşlar, “Hem yaz akşamlarını ailemiz ve komşularımızla keyifle geçiriyor hem de günümüzde unutulmaya yüz tutmuş açık hava sinema ve tiyatro geleneğini yeniden keyifle yaşamış oluyoruz. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek tiyatro ve sinema gösterimleri, 21 Temmuz’a kadar Ataşehir’in farklı parklarında hafta içi her akşam saat 20.00’de Ataşehirlilerle buluşmaya devam edecek.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ