logo

ATAŞEHİRLİLERDEN “ATA”YA SAYGI

ATAŞEHİRLİLERDEN “ATA”YA SAYGI

Anma Töreni kapsamında Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. Yıldönümü olan 10 Kasım 2015 Salı günü Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. Yıldönümünde Ataşehir’de manevi huzurunda saygı duruşu ile törenle çelenk sunuldu.

Batı Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda Saat 08:30’da başlayan anma ve çelenk sunumu töreninde; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Garnizon Komutanı Vekili Kd. Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunduğu törende kurumları adına Atatürk Anıtına çelenk sundular.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. Yıldönümünde Ataşehir’deki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Garnizon Komutanı Vekili Kd. Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı M.Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul, Vatan Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Feyzullah Güneş ile siyasi parti ilçe başkan yardımcıları ile yöneticileri, Ataşehir İlçe milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Belediye başkan yardımcıları, Ataşehir İlçe daire amirleri, belediye birim müdürleri, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul müdürler, STK kuruluş başkan ve yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri i yanı sıra; Ak Parti, CHP, MHP ve Vatan Partisi ilçe başkanlıkları, İstanbul Barosu Ataşehir Şubesi, Muharip Gaziler, Mahalle Muhtarları, ÇYDD, Cumhuriyet Kadınları, ADD ve AEDD temsilcileri kurumları adına Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundular.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. Yıldönümünde Ataşehir’de Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında 10 Kasım günü Saat 09:05’te siren eşliğinde saygı ve sonrasında İstiklal Marşı ile yapılan törenle bayraklar yarıya indirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ