logo

Atatürk Köprüsü Trafiğe Kapatılıyor

Atatürk Köprüsü Trafiğe Kapatılıyor

ataturk_koprusu-1Atatürk Köprüsü’nde yenileme ve güçlendirme çalışmaları kapsamında 4 Ocak 2015 Pazar günü 00:00-10:00 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Atatürk Köprüsü’nde yenileme ve güçlendirme çalışmaları gerekçesi ile 4 Ocak 2015 Pazar günü 00:00-10:00 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacağı duyuruldu.

İBB tarafından çalışma nedeni ile Atatürk Köprüsü’nün kapatılacağı duyurusu;

Atatürk Köprüsü’nde “Unkapanı ve Galata Köprüleri Yenileme ve Güçlendirme İnşaatı” işi kapsamında  yüklenici Yörük Yapı Mad. Müh. Nak. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından  Atatürk Köprüsü 9. sıradaki taşıyıcı dubasının 4 Ocak 2015 Pazar günü Cumartesiyi Pazara bağlayan gece) 00:00-10:00 saatleri arasında değiştirilmesi planlandığından köprü bu tarih ve saatler arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır.

Yukarıda belirtilen tarih ve saatler arasında Atatürk Köprüsü araç ve yaya trafiğine kapalı olacağından araç ve yayaların Yeni Galata ve Haliç Köprülerini kullanması gerekmektedir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ