logo

Atletik Ataşehir Dayanışmasında Spor Camiasından Destek

Atletik Ataşehir Dayanışmasında Spor Camiasından Destek

Atletik Ataşehir Yeni Çamlıca Gençlik ve Spor Derneği’nin dayanışma amacıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıya çeşitli alandaki spor camiası temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zeynep Özcan’ın başkanlığında kuruluşunu tamamlayarak Ataşehir’de amatör sporu çeşitli branşlarında faaliyet gösterecek olan Atletik Ataşehir Yeni Çamlıca Gençlik ve Spor Derneği yönetimi tarafından dayanışma amaçlı düzenlenen kahvaltı programı, spor camiası yöneticileri ve sporcuları tarafından yoğun katılımla gerçekleşti.

Ataşehir’de amatör spora yeni bir soluk getirme hedefiyle yola çıkan Atletik Ataşehir Yeni Çamlıca Gençlik ve Spor Derneği yöneticileri, 22 Ağustos 2019 tarihinde Polonya’da yapılacak olan turnuvaya birçok ünlü kulübün yanı sıra amatör dalında davet edildiklerini, turnuvaya Ataşehir’den ve Ataşehir’i temsilen katılmanın heyecanını yaşadıklarını belirttiler.

“LİDER SPOR KULÜBÜ MİSYONU İLE İYİ İNSANLAR YETİŞTİRMEK”

Nitelikli hizmet anlayışı, güçlü antrenör kadrosu ve öğrenci merkezli eğitim anlayışı
ile lider spor kulübü olmak misyonu ile yola çıkan Atletik Ataşehir Yeni Çamlıca Gençlik ve Spor Derneği, vizyon olarak; “Sporcuları; bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda spora, hayata hazırlamak ve toplumsal değerleri geleceğe taşıyan seviyeli bireyler, iyi insanlar yetiştirmek.” Olarak belirlemiş.

“01.09.2018 İtibariyle Belediyemizin spor kulübü ile kontratımızı yaparak tesislerimizde ilk antrenmanımızı gerçekleştirdik.” İfadesi ile dernek yapısı ile sportif faaliyetlerine başladıklarını, kaydeden Atletik Ataşehir Yeni Çamlıca Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Zeynep Özcan, “Misyonumuzdan hareketle, nitelikli hizmet anlayışımız, güçlü eğitmen kadromuz ve öğrenci merkezli uygulamalarımız hızla büyümemize yardımcı oldu. Genel Koordinatörümüz Serhat Akdoğan’ın yoğun çabalarıyla bir araya gelerek, yapılan toplantıların sonucunda Ataşehir ilçesinde gençlere sadece sporla değil, kültür, sanat ve bilim ile hizmet etmenin spor aracılığı ile daha mümkün olabileceğine inanan bir ekip kurduk.” İfadeleri ile amaçlarını özetlediler.

İdari yapıları ile ilgili bilgi veren Başkan Özcan açıklamasında, “Organizasyonumuzdaki hiyerarşik yapı, demokratik ortam görevlendirmelerimize de yansıdı. Böylece liyakati gözeterek görev dağılımlarımızı yaptık. Zeynep hocamızın Halkla ilişkiler konusundaki yeteneği, Serhat hocamızın teknik konulardaki üst düzey donanımı ve genç hocalarımızın üstün iletişim becerileri kısa sürede büyümemizi sağlamış olacak ki tüm sporcu ve velilerimizde olağan üstü bir aidiyet oluşturdu.” İfadelerine de yer verildi.

Zeynep Özcan başkanlığındaki Atletik Ataşehir Yeni Çamlıca Gençlik ve Spor Derneği’nin yönetimi ve görev dağılımı:

Başkan Zeynep Özcan:
Antrenörlük kariyeri yanı sıra birçok sporla ilgili kuruluşlarda görev almış ve spor camiasında aktif olarak çalışan Özcan; Kulübün kurucu üyesi ve başkanı olarak görev yapıyor. Aynı zamanda Halkla İlişkiler ve Yazışmalar sorumlusu.

Koordinatör Serhat Akdoğan:
Antrenörlük eğitimi yanı sıra antrenörlük kariyerinde birçok kulübü çalıştırmış olup başkan yardımcılığı ve genel koordinatör görevlerini üstlenmiştir.

Genel Sekreter Sinan Çelik:
Antrenör kariyerinin yanısıra öğretmenlik deneyiminden dolayı derneğin okul ilişkileri ve iletişimi görevini de üstlenerek Genel Sekreter olarak dernekte görev almış.

Sayman /İletişim Ömer Bulut:
Saymanlık görevinin yanısıra Sosyal medya ve İletişim sorumlu. Spor camiasında birçok kulüpte antrenörlük kariyerinin yanısıra öğretmenlik kariyeri ile spor camiasının önemli isimlerinden biri.

Antrenör/Tarma Ender Sevindik:
Antrenörlük kariyerinde bir kulüpte görev almış Ataşehir İlçesinin önde gelen antrenörlerden birisidir. Antrenörlüğün yanısıra Oyuncu Keşfi ve Yetenek Taramaları sorumluluğunu da yürütüyor.

Yetenekli ve eğitimli bir kadro ile çalışmalarına başlayan Atletik Ataşehir Yeni Çamlıca Gençlik ve Spor Derneği, Yeniçamlıca’da bulunan Ataşehir Belediye Spor Kulübünün tesislerinde antrenmanlarını yapmakta ve çevre mahallelerden spora gönül vermiş çocuklara ve ailelerine kapılarının açık olduğunu vurguluyor.

Atletik Ataşehir yöneticileri, çocukların ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak kalması ve topluma yararlı birey olarak yetişmesinde etkisinin yadsınamayacağı amatör spora destek ve ilgi gösterilmesinin önemine işaret ettiler.

Atletik Ataşehir Yeni Çamlıca Gençlik ve Spor Derneği’nin düzenlediği dayanışma kahvaltısına; CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Spor Kurulu Başkanı Erdal Yolcu, Spor Kurulu üyeleri İbrahim Tokmak ve Abbas Ulucan, TÜFAD İstanbul Başkanı Halit Önsen ve Yönetim Kurulu, Vadi Spor Kulübü Başkanı Merdin Şahin, Zeytinburnu Yeşiltepe Spor Kulübü Başkanı İsmail Eraslan, Acıbadem Üniversitesi Potoloji Bölüm Öğretim Görevlisi Birce Baturak, Dünya Üçüncüsü Milli Güreşçimiz Abbas Ulucan, Dünya Şampiyonu Milli Güreşçimiz Hüseyin İldem Milli Güreşçilerimiz Mustafa Özen ve Sefa Bolat, Judo Milli Takım Antrenörü Rahman Rahim, Akademisyen Futbol Antrenörü Murat Kuyucu ile Ataşehir Amatör Spor Kulüplerinin yöneticileri ve sporseverler katılarak destek verdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ