logo

Atşehir Bilfen’de Bilgi Yarışması

Atşehir Bilfen’de Bilgi Yarışması

il milli eğitim yarışma (36)İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Orta Okullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Bilfen Okulları salonunda yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir gurubundan, İstanbul İl milli Eğitim Müdürlüğü Ortaokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması’na gidecek okulun belirlenmesi amacı ile Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü trafından Bilfen Koleji’nin salonunda düzenlenen; Şile 75. Yıl Ortaokulu, Çekmeköy Nükte Sözen Ortaokulu, Ümraniye Sevda Aydoğan Ortaokulu ve Beykoz Ortaokulu’nun katıldığı ve çetin bir mücadele içerisinde geçen, sonunda da altın sorulara kalan yarışmada, 5.altın sorunun sonunda öne geçmeyi başaran, Ümraniye Sevda Aydoğan Ortaokulu adına katılan öğrenci gurubu kazandı.

Bilfen Koleji’nin salonunda gerçekleştirilen Bilgi ve Kültür Yarışmasına Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Bayram, Turan İpsiroğlu ile yarışmacı okulların öğrencileri ve veliler katıldı.

FOTOLAR İÇİN TIKLA

Yarışmada sorular tamamlanınca, jüri değerlendirmesini yaparken Bilfen Koleji öğrencisi flüt dinletisi sundu.
Okullar arasında baş başa bir mücadele içinde devam eden yarışmada birincilik mücadelesi; Şile 75. Yıl Ortaokulu ile Ümraniye Sevda Aydoğan Ortaokulu arasında puanlarda eşitlik ile sona erince iki okul arsındaki birinciliği altın sorular belirledi.

5 altın soru sonunda eşitliği bozan Ümraniye Sevda Aydoğan Ortaokulu yarışmayı birinci tamamlayarak İstanbul İl milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yarışmada bölgeyi temsil etme hakkı kazandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ