logo

AYDIN ÇANKIRILILAR DERNEĞİ 2016 YILI İFTAR BULUŞMASI

AYDIN ÇANKIRILILAR DERNEĞİ 2016 YILI İFTAR BULUŞMASI

aydin_cankirililar_iftar (0)Aydın Çankırılılar Derneği, Otel Zincirli Han’da düzenlediği Ramazan ayı programında Aydın’daki Çankırılıları ve Çankırı dostlarını iftar sofrasında buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Aydın’daki Çankırılılar birlik, beraberlik ve dayanışma ile paylaşımın zirve yaptığı Ramazan ayında Aydın Çankırılılar Derneği’nin, düzenlediği iftar programında bir araya geldiler.

Otel Zincirli Han’da Aydın Çankırılılar Derneği Başkanı İsmail İzmirlioğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Nazilli Belediye Başkan Haluk Alıcık, İZÇANDER Başkanı Naci Karakuş ve Çerkeş eski Belediye Başkanı  Şükrü Tarhan ile birlikte, Aydındaki Çankırılılar ve Çankırı dostları katıldı.

İftar öncesi konuşan Aydın Çankırılılar Derneği Başkanı İsmail İzmirlioğlu, iftar organizasyonunun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek; “Memleketimizin güzel insanları, gurbetteki  bir avuç insandan “Kocaman Aile”olduk. Yine muhteşemdiniz. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Ekmeğimizi, soframızı paylaştık, bereketlendirdik. İzmir’den gelip bizleri onurlandıran İZÇANDER Başkanı Naci Karakuş, Şükrü Tarhan, Zeynel Ilıca ve yönetim kuruluna, plaket, destek ve katılımları için teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda olan Nazilli Kaymakamımız Mehmet Okur ve Çine Kaymakamımız Özkan Demir hemşerilerimize katılım ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık hemşerimize katılımı ve davetleri için teşekkür ediyoruz. Kocaman ailemin tümüne ayrı ayrı katılımları ve bu gece için gösterdikleri gayretleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ