logo

AYEDEF’ten ‘Büyük Erzincan Ailesi Buluşuyor’ Programı

AYEDEF’ten ‘Büyük Erzincan Ailesi Buluşuyor’ Programı

Anadolu Avrupa Yakası Erzincan Dernekler Federasyonu – AYEDEF kuruluşunun birinci yılında “Büyük Erzincan Ailesi Buluşuyor” programında hemşerileriyle buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

AYEDEF Federasyonlaşmasının 1. Yıl dönümünde “Büyük Erzincan Ailesi Buluşuyor” programıyla hemşerilerini buluşturdu.

Erzincan ve Erzincanlıların birlik ve beraberliği hedefli çalışan Anadolu Avrupa Yakası Erzincan Dernekler Federasyonu – AYEDEF kuruluşunun birinci yılında düzenlen kahvaltı programında hemşerileriyle buluştu.

AYEDEF Federasyonlaşmasının 1. Yıl dönümünde Ümraniye’de Salon Prıncess’teki kahvaltılı programa Erzincan STK temsilcileri ve Erzincanlılar yoğun ilgi gösterdi.

Gürsel Sarımaden başkanlığında AYEDEF yönetimi ev sahipliğinde düzenlenen “Büyük Erzincan Ailesi Buluşuyor” sloganıyla düzenlenen kahvaltılı programa, önceki dönem Çalışma Bakanı Mustafa Kul, AK Parti Milletvekili Serkan Baylan, Erzincan Vakıf ve İş Adamları dernek başkan ve yöneticileri, Erzincan ilçe ve köy dernek başkan, temsilci ve yönetici ile Erzincanlılar katıldı.

AYEDEF’TE İMZALAR ERZINCAN DİYE ATILIR

“Büyük Erzincan Ailesi Buluşması” ile ilgili açıklama yapan Anadolu Avrupa Yakası Erzincan Dernekler Federasyonu (AYEDEF) Başkanı Gürsel Sarımaden, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“AYEDEF’te imzalar ERZINCAN diye atılır sözü ile bir yıl önce bu yola çıktık. AYEDEF, sevgi dolu kalplere birlikte yürümektir hedef sözü ile Kuruluşumuzun 1.Yıldönümünde Büyük Erzincan Ailesi Buluşmasını gerçekleştirmenin gururunu yaşadık.”

“Erzincan kimliğimizi yaşam kimliğimizin başında geldiğini bugün tüm katılımcılarımız ile bir kez daha vurguladık.  Siyasetçilerimiz, İş insanlarımız, Sanatçılarımız, Basınımız, Hemşehrilerimiz ile bugün tek konumuz Erzincan ve Erzincanlılar oldu. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.”

“Bizler AYEDEF olarak BİRLİK VE BERABERLİK adına komisyonlara, çalışmalara destek vereceğiz. Birlik ve beraberlik sağlanması, tek çatı altında toplanmak adına STK’ların ortak görüşü ve çabası yönünde üstümüze düşeni yapacağız.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ