logo

AYEDER BAYRAMDA ERZİNCAN’DA HEMŞERİLERİYLE

AYEDER BAYRAMDA ERZİNCAN’DA HEMŞERİLERİYLE

ayeder_erzincan (0)Faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Gürsel SARIMADEN başkanlığındaki AYEDER, Erzincan’da İlçe ve köylere yaptığı ziyaretlerde bayram sevincini hemşehrileri ile yaşadı.

AYEDER, Erzincan‘da faaliyetlerine hız kesmeden devam etti.

Bayramda köy okullarında bulunan öğrencilere ayakkabılar hediye ederek çocukları sevindiren AYEDER Yöneticileri yapılan etkinliklere, açılış ve turnuvalara katılarak birlik ve beraberlik duygularını İstanbul’dan Erzincan‘a taşıdılar.

Milli Eğitim Müdürü Aziz GÜN ile köy okullarına bizzat yaptıkları ziyaretlerde çocukların heyecanını yaşayan Ayeder Yöneticileri Refahiye, Tercan, Çayırlı, Kemah, Merkez, İliç ilçelerinde yapılan tüm etkinliklere katılım sağladılar.

İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları , İlçe Dernek Yöneticileri, işadamları, köy muhtarları ve köylüler  ile görüşmeler sağlayan Ayeder yöneticileri yeni projelerini anlatarak “BİR OLALIM İRİ OLALIM DİRİ OLALIM” mesajı ile yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır mesajını yinelediler.

24 ayar Erzincanlılar için, “sözkonusu ERZİNCAN ise gerisi TEFERRUATTIR diyen” Ayeder yöneticileri 2009 yılından beri memleketleri için hizmete devam edeceklerini vurguladılar.

ayeder_erzincan (1)

Ayeder Başkanı Gürsel SARIMADEN ve yöneticileri iftar yemeklerinde köylülerle buluştular. Refahiye’de Dolubaba şenliklerine, Refahiye Gazipınar Köyü, Madendere Köyü Aşevi açılışları, Refahiye  ve Kemah Futbol Turnuva etkinliklerine, İliç’te açılışlara ve köylerde okutulan mevlütlere katılım sağlayarak hemşerilerinin duygularına ortak oldular.

Mercan, Tercan, Çayırlı, Kemah,İliç, Refahiye ve Üzümlü‘de köyleri ziyaret eden AYEDER yöneticileri Erzincanlı ozanımız Ali Ekber ÇİÇEK‘in köyünde de  sevgi yumağı ile karşılandılar.

ayeder_erzincan (2)

Ramazan Bayramı’nda Erzincan’da yaptıkları ziyaretler hakkında bilgi veren AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) Başkanı Sayın Gürsel SARIMADEN  “MERKEZ, ÜZÜMLÜ ,REFAHİYE, İLİÇ, KEMAH, TERCAN.OTLUKBELİ, ÇAYIRLI, KEMALİYE, değerli mülki amirlerimiz; Erzincan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz GÜN, öğretmenimiz Sayın Canan KÖSE KÜTÜK , Refahiye Kaymakamımız Sayın Sedat ATEŞ, Refahiye Belediye Başkanımız Sayın Cevdet ÇINAR, Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Mahmut KUMBAR ve Yönetim Kurulu, Kemah Belediye Başkanımız Sayın Osman Kemal ASLAN, Kemah Dernek Başkanı Sayın Mehmet ORAL, Tercan Belediye Başkanı Sayın Mehmet YILMAZ, Mercan Belediye Başkanı Sayın Bayram BİLİCİ, İliç Belediye Başkanı Sayın Muhlis DOĞAN, mekanlarında misafir eden Merkez Ehli-keyf Cafe Özkan YILMAZ, sanatçı dostlarımız Sayın Sercan DİREK, Sayın Sinan ERKEKER, Sayın Halis ASLAN, Sayın Filiz KILIÇ, işadamlarımız Sayın Mustafa KAÇMAZ, Sayın Niyazi SARIMADEN, Hemşerimiz Sayın Yalçın TANRIVERDİ, Sayın Fuat TURAL ve ERZİNCANLILAR sayfası ekibi, Sayın NURİYE SARIBOĞA, köy dernek yöneticilerimiz ve muhtarlarımız, bizleri misafir eden köylerimiz, katıldığımız etkinliklerde bizi bağırlarına basan köylülerimiz ile birlik beraberlik adına bir can olan ERZİNCAN’lı dostlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerine devam etti.

Dernek çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Başkanı Gürsel SARIMADEN, “2009 yılından beri memleketimiz için projelerle metropol şehirlerde birlik ve beraberliğin sağlanması konusunda adımlar atıyoruz. Geldiğimiz nokta da hemşerilerimiz için yaptığımız çalışmalarla yürekler de AYEDER olgusunu görebiliyoruz. Yeni hizmetler için zaman kaybetmeden çalışarak en kısa zamanda tekrar memleket ziyareti yapacağız. Temel hedefimiz, insan odaklı özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için çalışmalarımıza devam etmektedir. Barış, kardeşlik, hoşgörü, huzur, birlik ve beraberlik içinde bayram sevinci ile güzel günlerimiz olsun” diyerek tüm hemşerilerinin bayramını kutladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ