logo

AYEDER ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA KATTI…

AYEDER ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA KATTI…

ayederAYEDER (Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği), HASAN ALİ YÜCEL KÜLTÜR MERKEZİ’nde ”EKMEK  ve GÜL” adlı tiyatro oyununun 2.gösterimiyle Erzincanlılarla bir araya geliyor. 

Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) 2009 tarihinde Ataşehir Erzincanlılar Derneği olarak kuruldu.

2011  tarihinde yapılan değişiklikle Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği ismini alırken, Anadolu yakasında yaşayan  bütün Erzincanlı hemşerilerimizi, ilçe ve köy derneklerimizi bir çatı altında toplayarak birlik ve beraberliğimizi sağlamak  ve bu  birlik ve beraberlikten ortaya çıkacak sinerjiyle Erzincan’ımıza  ve Erzincanlılara en iyi şekilde hizmet etmeyi  amaç ve hedef edindi.

ANADOLU YAKASI ERZİNCANLILAR DERNEĞİ (AYEDER) ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA KATTI..

Kurulduğundan beri birçok etkinliğe imza atan Anadolu yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) her yıl ŞUBAT ayında Gelenekselleşen ücretsiz şölen düzenledi ve her sene Şubat ayında düzenlemeye devam etmekte.

Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) birlikten kuvvet doğar ilkesiyle yola çıkarak yeni eğitim öğretim 2014-2015 eylül ayında ihtiyacı olan öğrencilerinin kırtasiye eksiklerini tamamlamayı hedefliyor. Bir öğrencinin kalemi, defteri de siz olmak istiyorsanız bu tiyatro gösterisine davetlisiniz.

TARİH: 08 HAZİRAN 2014 PAZAR

SAAT: 20:00

YER: HASAN ALİ YÜCEK KÜLTÜR MERKEZİ-KARTAL

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ