logo

AYGAD “Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutladı

AYGAD “Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutladı

aygad_calisan_gazeteciler_gununu_kutladi_h20548Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği (AYGAD) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle meslektaşları onuruna plaket töreni düzenledi.

(AYGAD) Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” için bir kutlama ve plaket gecesi düzenledi. Pendik sahilindeki Gülistan Restaurant’ta gerçekleşen geceye,  (AYGAD) üyeleri ile birlikte yaklaşık 200 davetli katıldı.

(AYGAD)’ın düzenlediği geceye, bölgenin önemli siyasi simaları da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Başkan Ümit Kahyaoğlu yaptı. Kahyaoğlu, İstanbul’da ki basın mensuplarının çalışma hayatlarından bahsetti, Anadolu’da görev yapan gazetecilerin bile İstanbul yerel gazetecilerden daha rahat olduğunun altını çizi. Kahyaoğlu, İstanbul’da yerel gazeteler, yaygın medyanın gölgesinde bırakılıyor, bu durum da bizim maddi anlamda geri bırakıyor, zaten zor olan meslek hayatımızın daha da zorlaşmasına neden oluyor, dedi.

(AYGAD) Başkanı Ümit Kahyaoğlu, gecede gazetecilerin zor şartta çalışdığını ve kanunların yetersiz olduğunu dile getirdi.

Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği (AYGAD) Gecesine, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Kekin, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Pendik Kaymakamı  Osman Tunç, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, MHP Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu ve Tuzla Belediye Başkan Adayı Adil Erkoç, Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı İmdat Sevinç ve Kartal Belediye Başkan Adayı Adil Erkoç, MHP Pendik İlçe Başkanı İbrahim Çam ve Pendik Belediye Başkan Adayı İbrahim Coşar, CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcıları Sadettin Topal ve Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ömer Fethi Gürer, Başkan Danışmanı Nizamettin Zorgül, Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş ve Basın Birimi Müdürü Hüseyin Caner Güler katıldı.

(AYGAD) Başkanı Ümit Kahyaoğlu’nun ardından geceye katılan belediye başkanları, kaymakamlar ve ilçe başkanları da kısa kısa söz alarak, gazetecilerin gününü kutladılar.

(AYGAD), gecenin sonunda derneğe üye olan Yetmiş iki kişiden oluşan dernek üyesi gazetecilere gecenin anısına ödül verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ