logo

20 Haziran 2023

Aykut Yalçın ile Ramize Egi’nin Düğününe Siyasilerden Yoğun İlgi

Aykut Yalçın ile Ramize Egi’nin Düğününe Siyasilerden Yoğun İlgi

CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Aykut Yalçın, Ramize Egi İstanbul Yelken Kulübünde seçkin davetlilerin katıldığı törenle dünya yaşamlarını birleştirdiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Yelken Kulübü‘nde seçkin davetlilerin katılımı ile gerçekleşen Aykut Yalçın ile Ramize Egi’nin  düğün törenine önde gelen siyasilerin ilgisi dikkat çekti.  

Ataşehirli iş insanı İbrahim Yalçın’ın oğlu ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’in yeğeni de olan  CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Aykut Yalçın, İzmirli iş insanı Adem Egi’nin kızı Ramize Egi ile İstanbul Yelken Kulübü’nde düzenlenen tören evlendiler.

Aykut Yalçın ile Ramize Egi çiftinin kınası önceki 11 Haziran günü İzmir’de gerçekleşmişti. Genç çift 18 Haziran günü gerçekleşen düğünle yaşamlarını birleştirdiler.  

İstanbul Yelken Kulübü’nde gerçekleşen törenle dünya evine giren gençlerin Ramize ve Aykut Yalçın’ın nikahını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliğini CHP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi, Ali Gökçek, Onursal Adıgüzel ve  CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın yaptılar.

Anadolu yakasının gözde mekanlarından İstanbul Yelken Kulübü’nde gerçekleşen ve siyasilerin yoğun ilgi gösterdikleri düğüne CHP İlçe Başkanları, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri, CHP Ataşehir Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimleri, CHP Ataşehir İlçe Yönetimi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der, Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir Orhan Çerkez, Ataşehir STK Başkan ve Yönetimleri, Egi ve Yalçın ailelerinin yakınları ile davetliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ