logo

‘Ayna Ayna Söyle Bana’ Terapisi Sertifikaları Veriliyor

‘Ayna Ayna Söyle Bana’ Terapisi Sertifikaları Veriliyor

Ataşehir Belediyesi ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV) işbirliğiyle düzenlenen “Ayna Ayna Söyle Bana” adlı Yaratıcı Sanatlar Terapisi Programı sertifikaları veriliyor.

Ataşehir Belediyesi ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV), zor hayat şartları altında yaşayan, gelecek ile ilgili hayal kurabilmekte zorlanan, kendini yalnız hisseden ve destek bekleyen kadınlar için el ele vererek büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Bu proje kapsamında, Ataşehir Belediyesi ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV) işbirliğiyle düzenlenen “Ayna Ayna Söyle Bana” adlı Yaratıcı Sanatlar Terapisi Programı’nı (YST) başarıyla tamamlayan Ataşehirli kadınlar sertifikalarını alıyor.

Tüm dünyada uzun yıllardır uygulanan ve Türkiye’de ilk kez ve sadece TSÇV tarafından gerçekleştirilen YST, katılımcıların dans-hareket, müzik ve resim gibi çeşitli sanatlar aracılığı ile kendi içsel güç ve potansiyellerini keşfetmelerini sağlıyor. Bu keşif yolculuğunda Ataşehirli kadınlar, yaşamlarında istedikleri yönde değişim ve dönüşüm sağlamak için cesaret buldular.

Fotoğraf sanatçısı Ahmet Gül tarafından çekilen etkinlik fotoğraflarından oluşan sergide, kadınların cesaretlerine, duvarlarını yıkma serüvenlerine tanık olacağız.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve TSÇV İcra Kurulu Başkanı Dr. Altan Edis’in katılımıyla, 17 Eylül Salı günü gerçekleştireceğimiz etkinlikte, sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı

Program:
Tarih: 17 Eylül 2013, Salı
Saat: 13:30 – 16:00
Yer: Novada AVM, Cemal Süreya Salonu
Küçükbakkalköy Mah. Şehit Şakir Elkovan Cad. No:20 Ataşehir

Program:
13:30 – 14:00 Karşılama ve Kayıt
14:00 – 14:45 Açılış Konuşmaları

Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkanı
Dr. Altan Edis, TSÇV İcra Kurulu Başkanı
Yaratıcı Sanatlar Terapisi Katılımcısı
Nilgün Türkcan, TSÇV Yaratıcı Sanatlar Terapisti

14:45 – 15:10 Sertifika Takdim Töreni
15:10 – 16:00 “Ayna Ayna Söyle Bana” Sergisi ve Kokteyl

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ