logo

Aziz Babuşçu ‘İnsanlık Barış Ekseninde Kucaklaşsın ’

Aziz Babuşçu ‘İnsanlık Barış Ekseninde Kucaklaşsın ’

aziz babuscuAk Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Ataşehir’de katıldığı açık hava iftarında verdiği Ramazan ve Ramazan Bayramı mesajında, İnsanlığın barışta buluşmasını diledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Nimetullah Topu başkanlığında Ak Parti Ataşehir Teşkilat’nın düzenlediği aaçık hava iftarına katılan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu Ramazan, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı mesajında Mısır’daki olaylara dikkat çekti.

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun, Ramazan ve bayramın; ülkemizde birlik, barış Mısır’daki demokrasi mücadelesi ve Suriye’de akan kanın durması üzerine dilekler içeren mesajı şöyle;

Ramazan, arzu ediyoruz ki; ülkemizde birlik, barış huzur anlamında kucaklaşmaya vesile olsun. Ama çok daha önemlisi, Mısır’daki demokrasi mücadelesinin sona ermesi ile çifte bayram olarak kutlanmasını arzu ediyoruz. Suriye’deki akan kanın durmasına vesile olmasını arzu ediyoruz. Doğrusu pek çok mazlum ve mağdur coğrafyada son derece dramlar yaşanıyor. Acılar var. Bu bayram inşallah bunlara vesile olsun ve insanlık barış ekseninde kucaklaşmış olsun.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ