logo

Bağımsız aday Abdülmuttalip Yücel ve arkadaşlarından Ali Coşkun ’u destek kararı

Bağımsız aday Abdülmuttalip Yücel ve arkadaşlarından Ali Coşkun ’u destek kararı

Ataşehir’in tek Bağımsız Belediye Başkan adayı Abdülmuttalip Yücel ve ekip arkadaşları İyi Parti Ataşehir Başkan adayı Ali Coşkun’a destek kararını açıkladılar.

Seçimin son gününde Ataşehirli seçmenler, sandıkta Ali Coşkun demeye devam ediyor.

SADECE 24 SAAT İÇİNDE 5 BİN SEÇMEN DAHA “ALİ COŞKUN” DEDİ

Seçime 24 saatten az bir süre kala Ataşehirli seçmenler, sandıkta Ali Coşkun demeye devam ediyor. Dün öğle saatlerinde Türkiye Değişim Partisi’nden istifa eden 7 bin üye ve yöneticilerinin desteğini alan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun’a bir destek haberi daha geldi. Ataşehir’in tek Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Abdülmuttalip Yücel ve ekip arkadaşlarından oluşan yaklaşık 5 bin seçmen Başkan Ali Coşkun’u destekleme kararı aldıklarını açıkladılar.

İstanbul’un nabzı Ataşehir’den atmaya devam ediyor. Süratli yeniliğe imza atılan yerel seçim çalışmalarında bugün öğle saatlerinde İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde basın açıklaması gerçekleştiren İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, yeni bir haberle basın mensuplarının karşına çıktı. Dünkü yaptığı açıklamalarda, ‘sürpriz yapacağız’ çıkışını bugün gerçekleştiren Ali Coşkun, Ataşehir Belediye Başkan adaylığına bağımsız olarak giren  Sivaslı Abdülmuttalip Yücel ve çalışma arkadaşları Ali Başkan’a yarın gerçekleştirilecek seçimde ittifak oluşturduklarını açıkladı.

“Birleştirdiğimiz güçlerimizle Ataşehirli komşularımıza daha iyi bir hizmet, daha fazla bir hizmet sunacağımıza inanıyoruz. Bundan sonra hep beraberiz”

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ali Coşkun, “Ataşehirli genç arkadaşımız yanımda, kendisi Ataşehir Belediye Başkanlığına bağımsız olarak aday olmuştu. Sivaslı hemşehrim; seveni, sevileni çok olan bir arkadaşımız. Kendisini tanımadan önce ismi bana gelmişti. Ataşehir’i bilen, Ataşehirli’nin sorunlarına nokta atışı yapabilen, genç, dinamik, çağdaş bir arkadaşımız Abdülmuttalip Yücel…Böyle bir nitelikleri bünyesinde barındırdığı için ekibimize almak istedim ve kendisi de teklifimi memnuniyetle kabul etti. Birleştirdiğimiz güçlerimizle Ataşehirli komşularımıza daha iyi bir hizmet, daha fazla bir hizmet sunacağımıza inanıyoruz. Bundan sonra hep beraberiz.” şeklinde açıklama yaptı.

“Ali Coşkun Ataşehir Belediye Başkanı olduğunda Sivaslıların bir kapısı olacak”

Ali Coşkun’la ittifak kuran ve bağımsız adaylığını çeken yaklaşık 5 bin kişiyle desteğini duyuranAbdülmuttalip Yücel ise Başkan Coşkun’un Sivaslılara verdiği değeri inceledikleri için destek kararı aldıklarını açıkladı.

“Biz şu andan itibaren ittifakımızı belirtiyoruz”

Yücel konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “ 6 Aralık 2023 tarihinde bir fark ortaya koyarak Ataşehir Belediye Başkanlığına bağımsız adaylığımı açıkladım. Yıllarca siyasi partilerde çeşitli kademelerde görevler yaptım. Büyük Birlik Partisi’nde görev yaptım. Ataşehir Alper Ocakları başkanlığı ve yine İstanbul’da Alper Ocaklarında bölge başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Hala hazırda Sivas Ulaş Kazanpınar  köy derneğinin de  başkanıyım. Biz şimdi bu yola çıkarken iki ortamız vardı. Birincisi Ataşehir’de iki siyasi partiden biri seçmek zorunluğu olan bir sistem vardı. İki siyasi partiden birini seçmemiz gerekir gibi bir zorlama söz konusuydu. Bu memleketin evlatları var. Bu siyasi partilere bakıldığında listelere kesinlikle Sivaslıları koymuyorlar. Ama biz siyasi parti liselerini incelediğimizde Ali Başkanın Sivaslılarla çalıştığını gördük. Biz de bir araya geldik. Sivaslılara verdiği değer için biz de Ali Başkanın teklifini kabul ettik. Arkadaşlarımızla istişare ettik. Ali Coşkun Ataşehir Belediye Başkanı olduğunda Sivaslıların bir kapısı olacak. Temsil noktasında Sivaslılar temsil edilecek. Biz şu andan itibaren ittifakımızı belirtiyoruz.”

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ