logo

Bağımsız Medya Derneği, Siyasiler ve Gazetecileri İftarda Buluşturdu

Bağımsız Medya Derneği, Siyasiler ve Gazetecileri İftarda Buluşturdu

Türkiye’nin medya ve gazetecilik alanında öncü kuruluşları tarafından düzenlenen iftar programında, gazetecileri ile Ataşehir’in siyasileri buluştu.

Türkiye’nin medya ve gazetecilik alanında öncü kuruluşlarından olan Bağımsız Medya Gazeteciler Derneği ile Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD), Ataşehir’deki iftar sofrasında gazetecileri ile Ataşehir’in önde gelen siyasilerini buluşturdu.

Ataşehir’de bulunan Patso Restoranda iftar sofrasında bir araya gelen dernek başkanları ve medya sektörün önde gelen isimleri ile Ataşehir siyasetinin önde gelen isimleri Ramazan ayının dayanışması ile iftarın bereketini paylaştılar.

Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği’nin de tam destek verdiği iftar programı, yerel ve ulusal alandaki usta gazetecilerin katılımıyla daha da renklendi. İftar sofrası birlikteliğinin, paylaşımının yaşandığı gecede en dikkat çeken gelişme, Ataşehir’in belediye başkan adaylarının bir araya gelerek, medya mensuplarıyla samimi bir sohbet ortamında bulunması oldu.

İftar sofrasındaki bu buluşma, siyasetin ve medyanın toplumsal diyalog açısından nasıl birlikte hareket edebileceğinin önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Ak Parti“nin Ataşehir belediye başkan adayı Mustafa Naim Yağcı, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada, medyanın önemine vurgu yaptı. İYİ Parti’den Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan adayı Bülent Tüylü, Memleket Partisi Belediye Başkan adayı Reşat Şahin Öztürk ve Fatih Sinan Yılmaz da katıldılar.

İftar sonrası yapılan konuşmalarda, siyasilerin ve medyanın bir araya gelerek, toplumsal meseleleri tartıştığı bu tarz etkinliklerin öneminin altı çizilirken, Ataşehir’deki bu buluşmanın dayanışma ve diyalog örneği olduğu belirtildi.

Gazeteciler, siyasetçiler ve toplumun genelinde takdirle karşılanan bu birlikteliğin gelecekteki benzer etkinlikler için de umut vaat ettiği belirtiliyor. Medya ve siyaset arasındaki bu tür samimi ilişkilerin, toplumsal sorunların çözümüne daha etkin katkı sağlayabileceği ifade ediliyor.

Kaynak: BizimYaka

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ