logo

Bakan Albayrak, 100 yıl önceki Mücadelenin Benzerini veriyoruz

Bakan Albayrak, 100 yıl önceki Mücadelenin Benzerini veriyoruz

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi’nde konuşan, Bakan Berat Albayrak, 2019’da yüzyılın yeniden şekilleneceğini, Türkiye’nin Afrin’e de huzur götüreceğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Sancaktepe  İlçe Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi’nde konuşan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ve Bölgede önemli gelişmelerin olduğu, yüzyılın kaderinin şekillendiği tarihi günlerden geçildiğini, kaydederek, 100 yıl önce 7 düvele karşı verdiğimiz kurtuluş mücadelesinin benzerinin bu gün de verildiğini, 100 yıl önceki Kurtuluş Savaşı’ndan çok daha hayati ve kritik günlerden geçildiğini ifade etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümünü kutladıklarını anımsatarak, dönemin en büyük ordularının, 7 düvelin güçlerinin birleştiği Çanakkale’de bu milletin tek vücut olarak düşmanların yenildiğini hatırlatan Berat Albayrak, bugün de Çanakkale Zaferi’nden 103 yıl sonra Afrin’de sadece bir avuç çapulcu terör örgütü PKK ve PYD/YPG ile mücadele etmediklerini dile getiren Albayrak, onların arkasında olan yedi düvel ile mücadele ettiklerini kaydetti.

81 MİLYON ERDOĞAN’IN “BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE” HEDEFİ İÇİN ÇLIŞMALI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “büyük ve güçlü Türkiye” hedefini ortaya koyduğunu belirterek, buna muhatap her Türk vatandaşının çok çalışması gerektiğini söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece AK Parti teşkilatları için değil 81 milyonun her birisi için hedef koyduğunu büyük ve güçlü Türkiye idealine ulaşmak için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak kendisinin gece gündüz çalıştığını kaydederek; “Cumhurbaşkanımız birçok gencimizden daha çok çalışıyorsa, birçok Türk vatandaşından daha çok çalışıyorsa, başta gençlerimiz olmak üzere; bizler en az onun kadar çalışmalıyız. Görevimiz ve vazifemiz ne ise her alanda çalışmalıyız. Büyük ve güçlü Türkiye idealine erişmek için, bu ülkenin bu yüz yılda tekrar zirveye çıkması için çok çalışmalıyız.” dedi.

2019’un, bu yüzyılın kaderinin yeniden şekilleneceği tarih olacağını, 2019’da Sancaktepe’de, İstanbul’da ve tüm Türkiye’de tarih yazacaklarını kaydeden Berat Albayrak, Türk milletinin bugüne kadar gittiği her yere kardeşlik, barış, huzur ve refah götürdüğünü, Afrin’de de Türkiye’ye göç ettirilmek zorunda bırakılan bölge halkını tekrardan oraya yerleştirerek huzuru ve güvenliğin tesis edileceğini belirtti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ