logo

Bakan Avcı’dan Bağcılar`da anlamlı ziyaret

Bakan Avcı’dan Bağcılar`da anlamlı ziyaret

Fiziksel, ruhsal engelli çocuk, genç, yetişkinlerin eğitim ve sağlık hizmeti gördüğü Bağcılar Engelliler Sarayı, Bakan Nabi Avcı ve Vali Hüseyin Avni Mutlu`yu ağırladı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Vali Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile birlikte Engelliler Sarayı`nda inceleme ve ziyarette bulundular.
Bağcılar`da bulunan fiziksel ve ruhsal engeli çocuk, genç ve yetişkinlerin eğitime ve üretime katılmaları için çalışmalar ve projeler üretilen Engeliler Sarayı`nda, müzik, spor, tekstil atölyeleri ve yüzme havuzu bulunuyor.

Vali Mutlu ve Bakan Avcı merkezde, tekstil atölyesini, görme engeliler için hazırlanmış olan tedavi merkezini ve diğer çalışma alanlarını incelediler. Vali Mutlu ve Bakan Avcı burada çocuklarla sohbet ettiler ve sorunlarını dinlediler. Bu ziyaretten çok sevinen çocuklar, Vali Mutlu ve Bakan Avcı`ya kendi yaptıkları işlerden hediyeler sundu.

Çocuklarla birlikte kermese katılan Vali Mutlu ve Bakan Avcı, hep beraber fotoğraf çektirdikten sonra Bağcılar Engelliler Sarayı`ndan ayrıldılar.

itvhaber.com

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ