logo

21 Ocak 2015

Bakanlık Fikirtepe’de Acele Kamulaştırmadan Vazgeçti

Bakanlık Fikirtepe’de Acele Kamulaştırmadan Vazgeçti

cevre_sehircilik_bakanligiÇevre ve şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de acele kamulaştırma işleminden vazgeçerek açık artırma ile satış işlemini devreye sokacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı acele kamulaştırma işleminden neden vazmı geçiyor?

Çevre ve şehircilik Bakanlığı Fikirtepe’de acele kamulaştırma yapma işleminden vazgeçti. Fikirtepe Haber, Bakanlığın Fikirtepe’de acele kamulaştırma yapmaktan vazgeçme nedeni veyeni uygulayacağı yöntemin detaylarını araştırdı.

Fikirtepe Haber’de yer alan haber göre, Çevre ve şehircilik Bakanlığı Fikirtepe’de acele kamulaştırma yapma işleminden vaz geçti. Bakanlığın Fikirtepe’de acele kamulaştırma yapmaktan vazgeçmesi ile ilgili vatandaşı aydınlatıcı bir açıklama yapması bekleniyor.

Bakanlık Fikirtepe’de Acele Kamulaştırmadan Neden Vaz Geçti?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı acele kamulaştırma işleminden neden vazgeçti?

Fikirtepe Haber’in yetkililerden aldığı bilgilere göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın düşüncesi, 02.07.2013 tarih ve 28695 sayılı resmi gazetenin 15 / A maddesinde belirtilen açık artırma usulüyle satış yönünde…

      Yeni Uygulamaya Dayanak Resmi Madde;

            Açık Artırma İle Satış Madde 15/A

 

Yeni uygulama _ www.fikirtepehaber.com

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Fikirtepe’de acele kamulaştırma yapmaktan vazgeçmesi ile ilgili ilerleyen günlerde vatandaşı aydınlatıcı bir açıklama yapması bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ