logo

Barış Yarkadaş, ‘Kılıçdaroğlu, Battal İlgezdi’yi Aradı’

Barış Yarkadaş, ‘Kılıçdaroğlu, Battal İlgezdi’yi Aradı’

Barış Yarkadaş: CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Battal İlgezdi’yi aradı “İstifa kararını doğru bulmadığını, bu tavrın CHP’ye zarar verdiği”ni söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Battal İlgezdi’yi aradığını söyleyen Barış Yarkadaş, İstifa kararını doğru bulmadığını CHP’ye zarar verdiğini söylediğini kaydetti.

Barış Yarkadaş, sosyal medya paylaşımında yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Battal İlgezdi’yi aradığını, İstifa kararını doğru bulmadığını söylediğini iddia etti.

Barış Yarkadaş yaptığı paylaşımda, “CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün zehir zemberek bir açıklama yaparak partisinden istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi aradı ve ‘İstifa kararını doğru bulmadığını, bu tavrın CHP’ye zarar verdiği’ni söyledi.” İfadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu’nun da Battal İlgezdi’yi aradığını kaydeden Yarkadaş, paylaşımında şu açıklamalara yer verdi:

“KILIÇDAROĞLU, BATTAL İLGEZDİ’Yİ ARADI”

KILIÇDAROĞLU, BATTAL İLGEZDİ’Yİ ARADI… CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün zehir zemberek bir açıklama yaparak partisinden istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi aradı. Kılıçdaroğlu’nun Battal İlgezdi’ye “Partiye zarar verecek, sıkıntıya sokacak bir tavrın yanlış olacağını ve bu süreçte itidalli kalınarak partiye sahip çıkılması gerektiğini” belirtti.

BATTAL İLGEZDİ’DEN AÇIKLAMA

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile de konuştuğunu belirten Barış Yarkadaş, istifa kararını değerlendirildiğini belirttiği paylaşım:
“BATTAL İLGEZDİ’DEN AÇIKLAMA:
 CHP’den istifa edeceğini açıklayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile de konuştum. İlgezdi, CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü doğruladı. İlgezdi, “Sayın genel başkan istifa kararıma ilişkin değerlendirme yaptı. Aday olup olmamama ilişkin bir tavsiyede bulunmadı. Sürece ilişkin yorum yaptı” dedi.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ