logo

‘Baş Belası’ Tiyatro Ekibi Kaza Yaptı: 3 Ölü, 8 Yaralı

‘Baş Belası’ Tiyatro Ekibi Kaza Yaptı: 3 Ölü, 8 Yaralı

Son dakika haberinde Amasya’da “Baş Belası” tiyatro oyunu ekibi oyuncularını taşıyan minibüsün TIR’a çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Baş Belasıtiyatro oyunu ekibi oyuncularını taşıyan minibüs TIR’a çarptı: 3 ölü, 8 yaralı.

Amasya’daki kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralıların arasında “Baş Belası” tiyatro oyunu ekibi oyuncuları Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve arkadaşlarının olduğu öğrenildi.

“BAŞ BELASI” ADLI TİYATRO OYUNUNU EKİBİ KAZA YAPTI

Edinilen son dakika haberine göre, “Baş Belası” adlı Tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden tiyatro ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, Amasya – Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon ilçesine bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

TOLGA GÜLERYÜZ, BURAK TOPÇU VE ÖZGÜR KARATAŞ HAYATININ KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan incelemenin ardından minibüsten çıkartılan cenazeler cenaze aracıyla hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SON PAYLAŞIMLARINDA TEŞEKKÜR

Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten’in de aralarında olduğu 8 kişinin yaralandığı tiyatrocuların “Baş Belası” adlı tiyatro oyunu için turneye çıkan ekibin, turnuvanın son durağı olan Çorum’dan dönerken yolda sosyal medyada paylaşımları yaptıkları, kaza öncesi minibüsten fotoğraf paylaştıkları, Ceyhun Fersoy’un ekip arkadaşları ve seyircilere teşekkür ettiği görüldü.

AMASYA VALİSİ MUSTAFA MASATLI AÇIKLAMA YAPTI

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, kaza ile ilgili yaptığı açıklamada, “maalesef 3 insanımızı kaybettik. Kaza sonucu 7 tiyatro ekibinden vatandaşımız da yaralandı. Bunlardan 2 tanesini Samsun’a sevk ettik. 1 tanesi taburcu oldu. 4 tanesi de şu an itibarıyla Sabuncuoğlu Araştırma Hastanemizde tedavi altındalar. Bunlardan 1 tanesinin durumu birazcık kritik.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ