logo

Başakşehir ve Tuzla’da 2 Engelli Merkezi Yapılıyor

Başakşehir ve Tuzla’da 2 Engelli Merkezi Yapılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden iki önemli engelli merkezi Başakşehir ve Tuzla’daki rehabilitasyon merkezlerinin çalışmalarında sona geliniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir ve Tuzla’daki her türdeki engelli bireylere çok sayıda aktivite ve terapi olanağı sağlayacak olan rehabilitasyon merkezlerini hizmete açıyor.

Engelli merkezleri ile ilgili çalışmaları paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, paylaşımında, “Engelliler için hazırladığımız iki büyük merkezin yapımı bitmek üzere. Başakşehir ve Tuzla’daki rehabilitasyon merkezleri her türdeki engelli bireylere çok sayıda aktivite ve terapi olanağı sağlıyor, engelli ailelerini ağırlıyor. Ayrıca bu tesislerde kreşlerimiz de bulunuyor.” İfadelerine yer verildi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Engelliler için hazırladığımız iki büyük merkezin yapımı bitmek üzere.Başakşehir ve Tuzla'daki rehabilitasyon merkezleri her türdeki engelli bireylere çok sayıda aktivite ve terapi olanağı sağlıyor, engelli ailelerini ağırlıyor. Ayrıca bu tesislerde kreşlerimiz de bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu paylaştı: 14 Mayıs 2020 Perşembe

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »