logo

Başarım Sensin Derneği’nden 8. Yılında Özel Yılbaşı Hediyeleri

Başarım Sensin Derneği’nden 8. Yılında Özel Yılbaşı Hediyeleri

Başarım Sensin Derneği Şule Argüder Başkanlığında 8. yılını kutlarken; derneğe yardım ve desteklerini esirgemeyen gönül dostlarına yılbaşı özel hediyeleri verdi.

Bu sene 8.yılını kutlayan Başarım Sensin Derneği, kurulduğu 2013 yılından bu yana fırsat eşitsizliği yaşayan başarılı üniversite öğrencilerine çeşitli alanlarda destekler sağlıyor. Her yıl bu anlamda farklı etkinlikler düzenleyen dernek, bu yıl da online olarak düzenlenen 2022 yılbaşı etkinliği ile gönüllü katılımcılarına teşekkür hediyeleri takdim etti.

Başarım Sensin Derneği’nden 8. Yılında Özel Yılbaşı Hediyeleri

Başarım Sensin Derneği’nin ve Dernek Başkanı Şule Argüder’in teşekkür konuşmasıyla başlayan etkinlikte, yardımseverler yaptıkları bağışlarla üniversite öğrencilerine destek olurken seçkin markalardan hediyeler aldılar.

Başarım Sensin Derneği gönül dostlarına takdim edilen yılbaşı hediyelerine birbirinden ünlü firmalar sponsor oldu.

Dernek Başkanı Şule Argüder ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarıyla düzenlenen etkinliğe; Ajia Hotel,Alexranre Home, Alya Diamond, Art Club, Aşk-ı İstanbul, Ayşe Burcu Kara, Azka Hotel Bodrum, BeautyOmelette, Beyti Et Lokantası, Bioazure, Bioderma, BrightDentalStudio, Canes, Case Costa Hotel Bodrum, Damat-Tween, Derimod, Doğalım Onat Çiftliği, House of Ekria, Elit Çikolata, Elle Ayakkabı, Fiolas, Fulya Açık Emar, Güniz Home, Home Gifts, Ida Blue, Join Us, Karaca, Kar’s Hotel, Korfa, LabecaLondon, La Doma Estetik, Mono Tasarım, Mazaem Home, Mel’s Design, MiaBazaar, Midpoint, MtPersonalGaching, Orogold Kozmetik, Portofino Solaryum, Rivus, Roman, Ruby, Sar Ev, Set Balık, Shangri La Bosphorus, Demsa, Six Sence Kocataş Mansion, So CHIC…, Şekerci Cafer Erol, Tasigo Hotel Eskişehir, TheAshkFragrance, TheSteeveRestaurant, Vitrin, Yeditepe Üniversite Hastanesi, Zeliha Kayalar Art, Zen Diamond, YvesRocher, Ebru’nun Sağlık Dünyası ve Bronco Burger markaları hediyeleriyle sponsor oldu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ