logo

Başbakan Erdoğan Vedaya Hazırlanıyor!

Başbakan Erdoğan Vedaya Hazırlanıyor!

basbakan_ Recep_Tayyip_ErdoganCumhurbaşkanlığı adaylık başvuru tarihinden önceki son haftaya girilirken, yoğunlaşan Ak Parti programlarında Başbakan Erdoğan’ın partililerle vedalaşması bekleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti’de adaylığına kesin gözüyle bakılırken, Başbakan Erdoğan’ın bu hafta veda toplantıları yapacağı bildiriliyor.

Ak Parti’nin yoğun gündeminde Erdoğan; Pazartesi MYK, Salı günü grup, Çarşamba günü genişletilmiş il başkanları toplantısı katılacak. Olağan koşullarda Ak Parti’de bu toplantıların belli aralıklarla yapıldığına dikkat çekiliyor. Ak Parti programındaki yoğunluklardan çıkartılan sonuçlara göre Başbakan bu hafta bu toplantılarda veda edecek.

29 Haziran Pazar günü başlayan Cumhurbaşkanlığı aday başvuru tarihi, 3 Temmuz’da ise sona eriyor. Başbakan Erdoğan’ın adaylığını 29 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında bir günde açıklaması bekleniyor.

Ak Parti’nin Salı günü yapılacak olan grup toplantısında Başbakan Erdoğan’ın yapacağı konuşmanın bir veda ve teşekkür konuşması havasında geçeceği beklenirken bu toplantı süreçle ilgili işaret olacak.

25 Haziran Çarşamba Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”na; il başkanları, belediye başkanları eski ve yeni vekillerin yanı sıra parti kurucuları da katılacak. Başbakan Erdoğan’ın en kapsamlı veda konuşmasını bu toplantıda yapması bekleniyor.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ