logo

Başkan Battal İlgezdi, Muhtarlar Günü’nde Muhtarlarla Buluştu

Başkan Battal İlgezdi, Muhtarlar Günü’nde Muhtarlarla Buluştu

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Ataşehirli muhtarlar Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunan muhtarlar, Battal İlgezdi’yi ziyaret etti.

Ataşehirli muhtarlar 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundular. Ataşehirli muhtarlar Kaymakam Bekir Dınkırcı ile Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret ettiler.

BAŞKAN İLGEZDİ, MUHTARLAR GÜNÜ’NDE MUHTARLARLA BULUŞTU

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Ataşehirli muhtarlar Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, Belediye Birim Müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcilerinin de katıldığı törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu ve anıta çelenk bırakıldı.

Sonrasında Ataşehir Muhtarlar Derneği adına bir konuşma yapan Yenisahra Muhtarı Sadettin Kahraman, kuruluşundan bu yana 190 yıllık bir tarihi olan muhtarlık kurumunun 21. yüzyıla yakışır şekilde hizmet edebilmesi için yeni bir kanuna ihtiyaç duyulduğunu belirtti.   

Törenin ardından önce Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı ile görüşen muhtarlar, sonrasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret ettiler.

19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan İlgezdi, 2 saat süren görüşme boyunca Ataşehirli muhtarlardan mahallelerine ilişkin sorunları ve önerileri dinledi.

Ataşehir Belediyesi ve ilçedeki muhtarlıkların, vatandaşlara hizmet etmek için ele ele çalıştığını vurgulayan Başkan İlgezdi, “Yurttaşlarımızın sorun ve taleplerine kulak veren, çözüm üreten hizmet anlayışımızla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ